Kira Martini & ”Fessors” musikalske venner i Pilegårdens have

 

Kira_martini_pressefotoNu er tiden kommet, hvor der bydes på en stribe gratis jazzkoncerter i Pilegårdens hyggelige have. Tirsdag den 9. juni kl. 19 kan man høre den talentfulde nye jazzsangerinde Kira Martini i selskab med dygtige musikere.

Sommeren er her endelig, ( i hvert fald i følge kalenderen ), og det fejrer den lokale Jazzpetanque forening med en stribe gode jazzkoncerter på den nye akustiske scene i Pilegårdens hyggelige have. Som altid er det musikalske niveau højt, når nogle af den traditionelle jazz’ ypperste og mest erfarne repræsentanter møder morgendagens jazznavne på scenen. Denne aften kan man høre: Kira Martini (vokal), ”Fessor” (trækbasun), Mads Søndergård (klaver-harmonika),  Peter Marot (trompet-vokal) og Morten Ærø (trommer). ”Inderlighed, autentisk udtryk og afgjort talent” var nogle af de ord, som Jazzspecials anmelder beskrev Kira Martini med, og sangerinden har høstet rosende ord fra flere andre anmeldere, så publikum har noget at glæde sig til.

Skulle vejret blive dårligt, rykker koncerten indenfor. Sommerjazz i Pilegårdens have får økonomisk støtte fra EFTERÅRSMARKEDET på Bellahøj og afvikles i samarbejde med Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Copenhagen Jazz Club og Ole ”Fessor” Lindgreen.