Husum - og Husumvold Kirke den 21. - 29. oktober ...

Husum Kirke meddeler:

Onsdag d. 21/10 kl. 10-11.30: LITTERATUREN, FILOSOFIEN OG POESIEN / læsekreds i Husum Kirke. Så er der igen lejlighed til, at du kan fordybe dig i litteratur, filosofi og poesi sammen med andre i Husum Kirkes anneks. Værket, der skal læses, kan lånes på biblioteket som bog, lydbog og ebog (E-reolen). Det er ”Håb / Tænkepauser” af Bertel Nygaard.

(Tænkepauser, Aarhus Universitetsforlag). Tænkepauser er en meget rost bogserie, hvor kloge hoveder udforsker et kendt begreb. Det er sognepræst Iben Hornshøj Sørensen, der faciliterer læsekredsen. Deltagelse er gratis, og ingen tilmelding nødvendig.

Onsdag d. 21/10 kl. 18.30: Menighedsrådsmøde i Husum Kirke.

Torsdag d. 22/10 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 22/10 kl. 19: KONCERT / Lys og mørke – på vej mod Allehelgen med Vokalgruppen Kolorit under ledelse af dirigent Niels Græsholm. Oplev musik med nordisk folketone og visetradition samt korets speciale; kormusik fra latinamerika.

Jordelivets afmålthed og dets afslutning og dets dyrebarhed og glæde er sat i toner af bl.a. David Wikander, Olle Adolphson, Peteco Carabajal og Eduar- do Ferraudi. Fri entré, men i disse coronatider begrænset antal pladser.

 Fredag d. 23/10 kl. 10: Café SAMMEN – I Husum Kirke er Café SAMMEN åben hver fredag fra kl. 10-12. Der er plads til dig, der ønsker at få en god snak og at være en del af et hyggeligt fællesskab. I øjeblikket kræver det tilmelding til diakonimedarbejder, Maria, på maria.husumkirke@gmail.com eller på telefon 21181304.

Søndag d. 25/10 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Mandag d. 26/10 kl. 12-14: Husum Kirkes Herreklub. Har du lyst til at være en del af et trygt fællesskab med andre herrer uden den store omgangskreds? Så er Herreklubben i Husum Kirke måske noget for dig.

I mødes på udvalgte mandage kl. 12-14 til fællessang, smørrebrød og hyggeligt samvær i Husum Kirkes anneks.

Deltagerbetaling er 25 kr. pr. herre for 3 stk. smørrebrød, en øl/vand og kaffe/te med småkager. Tilmelding skal ske til sognepræst Frederik Teglberg Damm på 2124 6754 eller ftd@km.dk

Torsdag d. 29/10 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

 Torsdag d. 29/10 kl. 17: Gud & Gaffel / gudstjeneste særligt for børn, og deres voksne. HALLOWEEN – OM AT VÆRE BANGE. Sognepræst Bettina Birk Jensen, børnekorleder Christina Schimmell Rindorf og Juniorkoret lukker uhyggen ind i kirkerummet. Så tag jeres uhyggeligste udklædning på og tag med til børnegudstjeneste – om at være bange. Der sluttes af med at spise sammen. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Husumvold Kirke meddeler:

Søndag d. 25/10 kl. 10.00: Højmesse 20. søndag efter trinitatis er ved sognepræst Stig Boel. Gudstjenester i Husumvold Kirke er fortsat med tilmelding, så I kan mødes om gudstjeneste med salmesang og rette afstand. I tilmelder på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Torsdag d. 27/10 kl. 17 og kl. 18: Kom gerne udklædt, både store og små, når sognepræst Frederik Teglberg Damm sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf og Spirekor og Børnekor lader halloweenuhyggen flytte med ind i kirken. Det sker til en afskyelig børnegudstjeneste, hvor kirken er fuld af væmmelige edderkopper, lodne flagermus og græskarhoveder med spidse tænder.

I år slår Husumvold Kirke dørene op for hele to halloweengudstjenester kl. 17 og kl. 18, så flere kan være med, samtidig med at afstand holdes. Og i år bliver den traditionelle halloweengudstjeneste uden fællesspisning og gyserløb, så det stadig er muligt at mødes omkring årets uhyggeligste børnegudstjeneste og samtidig passe på hinanden.

Husk at tilmelde på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.