Husum- og Husumvold Kirke i perioden 5. - 13. august

Husum Kirke meddeler: 

Onsdag d. 5/8 kl. 10: UD & SE med Husum Kirkes Onsdagstræf / Turen går til Birkevang.

I starter i Husum Kirke med kaffe og lidt at spise. Tag evt. madpakke og vand med til turen. Husk også penge til billetten. Tilmelding nødvendig på www.husumkirke.dk eller til Maria på 2118 1304 /maria.husumkirke@gmail.com

 Torsdag d. 6/8 kl. 9: SAMMEN om morgenandagt og sang – torsdagens morgenandagt i Husum Kirke er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

 Fredag d. 7/8 kl. 10-12: Café SAMMEN er åben i Husum Kirke. Tilmelding er nødvendig af hensyn til antal og tilgængelige kvadratmeter. I sidder i udgangspunktet udenfor med god afstand, hvor der serveres lidt koldt at drikke og lidt snacks.

Du kan tilmelde dig ved at ringe eller skrive til Maria på 2118 1304.

Søndag d. 9/8 kl. 10.30: Højmesse ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Vi skal blive ved med at passe på hinanden, og derfor foregår højmessen i Husum Kirke også efter sundhedsmyndighedernes anvisninger.

 Torsdag d. 13/8 kl. 9: Morgenandagt / fællesskab og sang – Kom til morgenandagt med sang i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

                                                     

 

Husumvold Kirke meddeler:

Fredag d. 7/8 kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde / Foredrag og fællessang – En bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie! Denne fredag kan I se frem til et glædeligt gensyn med seniorpræst ved Sankt Lukas Stiftelsen Jakob Rønnow. Han er en medrivende og underholdende fortæller, der denne gang besøger os med en bibelhistorie, en Danmarkshistorie, en H.C. Andersen-historie og en løgnehistorie!

Husumvold Kirkes fredagsmøder er hyggeligt samvær krydret med foredrag, fællessang og musik. Eftermiddagen begynder med en kort andagt i kirkerummet ved en af kirkens sognepræster. Denne fredag forestår Jakob Rønnow andagten.

For at vi kan blive ved med at passe på hinanden, er der begrænset antal pladser til andagt og Fredagsmøde, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Kaffe/te og brød koster 10 kr.

Søndag d. 9/8 kl. 10.00: Højmesse 9. søndag efter trinitatis ved sognepræst Line Bjørn Hansen. For at blive ved med at passe på hinanden, er der i kirken plads til 20 på kirkebænken, og for at ingen skal gå forgæves, bedes I tilmelde jer gudstjenesten på www.husumvoldkirke.dk. For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40. Reserveres alle stole til den første højmesse, inviteres der til endnu en gudstjeneste kl. 10.45. Og reserveres alle stole i løbet af weekenden, åbnes tilmeldingen lørdag kl. 18 og søndag kl. 8.30.

Tirsdag d. 11/8 kl. 17.00: Tag hele familien med til spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke. Sognepræst Frederik Teglberg Damm inviterer til spaghettigudstjeneste sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

                                                       

Det er kirke, kristendom og bibelhistorier fortalt, så børnene kan forstå det. Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter er der fællesspisning. Det er gratis, men husk at tilmelde jer via www.husumvoldkirke.dk. Sådan bliver vi ved med at passe på hinanden.