Aktiviteter i Husum og Husumvold Kirker den 14. august-22. august

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 16. august kl. 9-10: Husum Kirke inviterer jer også denne uge til en god start på dagen med morgensang, andagt og morgenbrød. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Søndag den 19. august kl. 10.30: Friluftsgudstjeneste – Salmebrus & Vingesus. Husumvold og Husum Kirker inviterer til vores fælles friluftsgudstjeneste – og traditionen tro bliver vejret selvfølgelig godt! Vi slutter af med fællesspisning. Dette år ligger gudstjenesten i Husum Kirke.

Søndag den 19. august kl. 16.00: Orgelkoncert. Der er mere på programmet i Husum Kirke denne søndag. Organist Niels Rindorf har visioner for klang; han er f.eks. idémanden bag Rødovre Kirkes nye fantastiske orgel, og ved hvordan klangpaletten på disse store instrumenter bringes i spil. Ved denne koncert spiller han musik af bl.a. César Franck og Olivier Messiaen. Fri entré.

Tirsdag den 21. august kl. 19: Meditationsgudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Husum Kirkes aftengudstjenester er tid til ro og eftertænksomhed.

Husumvold Kirke meddeler:

Tilmelding til babysalmesang med holdstart den 3. september kl. 10-12: Babysalmesang i Husumvold Kirke er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og snak med de andre voksne og deres babyer. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

 

Fredag den 17. august kl. 14-16: Andagt og Fredagsmøde – Om fingeraftryk og forbrydelse. Pensioneret kriminalassistent Ib Ketler var blandt Danmarks bedste fingeraftryksspecialister. Han har været med til at opklare store drabssager, og har været i Kosovo, udsendt af den Internationale Krigsforbryderdomstol. Oplev ham fortælle om sine 27 år med fingeraftryk – og hør om teknikken bag.

Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. Kaffe/kage koster 10 kr. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Tirsdag den 21. august kl. 17: Spaghettigudstjeneste – En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.