Husum og Husumvold Kirker den 21. – 29. januar

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag d. 21. januar kl. 19: Aftensang – tid til ro og eftertænksomhed. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 23. januar kl. 9: Kom til morgenandagt i Husum Kirke! Det er fællesskab, andagt og sang. Der rundes af med kaffe, morgenbrød og en hyggelig snak. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Fredag d. 24. januar kl. 10-12: Velkommen i Café SAMMEN – et hyggeligt cafémiljø. Her er der kaffe på kanden og tid til en snak. Du kan også spille kort, læse avisen eller nørkle med dit kreative projekt. Kom som du er!

Mandag d. 27. januar kl. 14-15.30: Øv dansk i samtale med andre om mandagen i Husum Kirkes Tal dansk-café. Nogle cafégæster har boet i Danmark i kort tid, og andre har boet her hele livet. Alle er velkomne! Nogle gange vil I tage på små ture, andre gange hygge i kirken med kaffe og kage, mens I taler dansk sammen – der er et tema for hver gang.

Come, practice Danish in conversation with others. Everyone is welcome! We practice Danish ”hygge” and drink coffee while speaking Danish together. Every Monday has a special theme.

Vil du være med, vide mere, eller har du lyst til at være frivillig samtalepartner? Do you wish to join or know more? Kontakt Maria Sandborg på 2118 1304 / maria.husumkirke@gmail.com.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 22. januar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Torsdag d. 23. januar kl. 18.30: Kirkebio – Dommerens valg. Instruktør: Richard Eyre, 2018. Fiona Maye er en meget dygtig og fremtrædende dommer ved den britiske High Court, hvor hun behandler sager i familieretten. Hendes faglige succes har dog en høj pris på hjemmefronten. Samtidig skal hun i stor hast dømme en sag, hvor den unge Adam er døden nær pga. leukæmi. Af religiøse grunde nægter den 17-årige Adam at tage imod en blodtransfusion, og hans forældre er enige. Skal Fiona tvinge Adam?

Aftenen begynder med en kort andagt i kirken kl. 18.30

Sognepræst Stig Boel lægger op til filmen, og efter filmen vil der være lejlighed til at diskutere det, der gjorde indtryk. Fri entré. Øl og vand: 10kr.

 

Søndag d. 26. januar kl. 16: Ord & Musik i Husumvold Kirke – Alfabet. Svend Hvidtfelt Nielsen opfører, sammen med sangeren Tobias Fensløv, sit værk over Inger Christensens bog Alfabet; Alfabet I og II for orgel og reciterende stemme. Og oversætter Boguslawa Sochanska fortæller om sin oversættelse af Inger Christensens værk til polsk – en oversættelse, som hun i 2019 har modtaget en fornem oversætterpris for.

Ord & Musik er et samarbejde mellem Husumvold og Husum Kirke. Og de to herrer har sammen med Flemming Friis tidligere gæstet Husum Kirke til en eftermiddag med Ord & Musik og Inger Christensens Alfabet. Der er fri entré og et glas vin efter koncerten.

Onsdag d. 29. januar kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – Der er legestue i kirken hver onsdag. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. De glæder sig til at tage imod nye såvel som gamle deltagere. Det koster 5 kr. pr. familie. Tilmelding er ikke nødvendigt.