Husum og Husumvold Kirker den 24. april -1. maj

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 25. april kl. 9-10: Morgensang og andagt, fællesskab og glæde. Kom med! Vi mødes til sang, andagt, kaffe og morgenbrød i Husum Kirkes mødesal hver torsdag. Kirkens sognepræster leder på skift morgensangen. Denne torsdag ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Torsdag d. 25. april kl. 17: MARIAS TÅRER – Gud & Gaffel. Det er gudstjeneste og fællesspisning særligt for børn – og deres voksne. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med store og små. Efter gudstjenesten spiser vi sammen spaghetti og kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.

Lørdag d. 27. april kl. 10.00-16.30 og søndag d. 28. april kl. 10.30: Juniorkonfirmand i Husum Kirke. Går du i 3. eller 4. klasse, så er det nu, du har chancen for at blive juniorkonfirmand i Husum Kirke! Juniorkonfirmand er en mulighed for at lære mere om kristendommen og kirken gennem fortælling, leg og aktiviteter. Det er gratis at være med, og du behøver ikke at være døbt for at deltage – alle er velkomne, uanset om du færdes hjemmevant i kirken eller aldrig har været i en kirke før.
I Husum Kirke deles juniorkonfirmandforløbet op i to programmer: ”Gult Diplom” og ”Grønt Diplom”. Programmerne gennemføres på skift hvert andet år. Deltager du altså to år i træk, har du været det hele igennem og fået begge diplomer – men du kan også nøjes med et af diplomerne.

I år er det det GULE diplom, vi udbyder: Det foregår i weekenden 27.-28. april. Vi mødes i kirken lørdag 10.00-16.30 (der vil være frokost!) og slutter af med at deltage i gudstjenesten søndag 10.30. Derefter vil der blive uddelt diplomer.
Vil du og dine forældre vide mere, kan I kontakte sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby, 4157 5122 eller nkj@km.dk. Tilmelding på www.husumkirke.dk.

Søndag d. 28. april kl. 10.30: KAN DU MÆRKE JESUS? Juniorgudstjeneste i Husum Kirke. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Mandag d. 29. april kl. 16.30-17.30: Musik og fællesskab i Husum & Husumvold Kirkers Børnekor. Det er sjovt at synge i kor. Børnene lærer at skabe musik sammen med andre, lytte til hinanden, læse lidt noder, synge rent og bruge stemmen rigtigt. Børnekoret for 2.-5. klasse øver om mandagen kl. 16.30-17.30 i Husum Kirke. Korleder er Christina Schimmell Rindorf. Koret optræder ved forskellige lejligheder i løbet af året, bl.a. ved juletræstænding i Husum Bypark og til familiegudstjeneste med Lucia i Husum Kirke.
Det er gratis at være med i koret – grib chancen og lad sangglade børn starte op sammen med resten af koret efter påskeferien. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk og www.husumkirke.dk Her kan du også læse mere om korene.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag d. 24. april kl. 10-12: Husumvold Kirkes Legestue – her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

Onsdag d. 24. april kl. 16.30-17.30: Husum & Husumvold Kirkers Spirekor. Det er sjovt at synge i kor. Her lærer børnene at skabe musik sammen med andre, lytte til hinanden, synge rent og bruge stemmen rigtigt. Spirekoret for 0.-1. klasse øver om onsdagen kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke. Korleder er Christina Schimmell Rindorf. Som Børnekoret optræder også Spirekoret optræder ved forskellige lejligheder i løbet af året, bl.a. ved juletræstænding i Husum Bypark og til familiegudstjeneste med Lucia i Husum Kirke.
Det er gratis at være med, så grib chancen og lad sangglade børn starte op sammen med resten af koret efter påskeferien. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk og www.husumkirke.dk Her kan du også læse mere om korene.