Husum og Husumvold Kirker den 4. december-12. december

Husum Kirke meddeler:

Tirsdag den 4. december kl. 19: De 9 læsninger – Husum Kirke tager forskud på julen med den traditionsrige gudstjeneste ”De 9 læsninger”, hvor Bibelens frelselsesdrama belyses gennem ni skønsomt udvalgte bibeltekster, garneret med smukke salmer.

Voksenkoret synger under ledelse af Kirsten Thorup, og tjenesten forrettes af sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Aftenen rundes af med kaffe og kage.

Onsdag den 5. december kl. 14-16: Onsdagscafé med advent og SURPRISE. Onsdagscaféen er fællesskab og gode snakke krydret med vedkommende og spændende indslag.

Denne onsdag med en overraskelse med julelyd. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Eftermiddagen er gratis og uden tilmelding.

Torsdag den 6. december kl. 9-10: Morgensang og andagt i Husum Kirke. Denne torsdag ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Kom og syng med! Det giver en fantastisk start på dagen. Der rundes af med hygge og morgenbrød indtil kl. 10.

Søndag den 9. december kl. 10.30: Børne- og familiegudstjeneste med Lucia – Stemningsfuldt og smukt bliver det, når Husum og Husumvold Kirkers Børnekor går Lucia-optog og synger skønne julesange til gudstjenesten denne anden søndag i advent.

Ved sognepræst Bettina Birk Jensen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 5. december kl. 10-12: Gerd og Birte og Husumvold Kirkes legestue runder sæsonen af med leg og julehygge for børn og voksne.

    Det koster 5 kr. pr. familie.

 

Torsdag den 6. december kl. 10.30: Julegudstjeneste for børnehavebørn – Sognepræst Line Bjørn Hansen og Husumvold Kirke inviterer til gudstjeneste for Husumvold menighedsbørnehave og andre børn og deres voksne.

Tag madpakken med, så kan I spise sammen bagefter. 

Søndag den 9. december kl. 16: Russisk decembermusik – Sæt ekstra gang i julestemningen med Pavlovskys Balalajkaorkester, når Husumvold Kirke sammen med orkestret gentager succesen og inviterer til en munter julekoncert med julesange fra hele verden og russiske viser og sange.

Man får også chancen for at synge med på nogle af de kendte julesange ! Der er fri entré. 

 

Tirsdag den 11. december kl. 17: Børnevenlig familiegudstjeneste – De største børn fra menighedsbørnehaven åbner gudstjenesten og julestemningen, når de kommer ind med lys og Lucia-sang. Præsten Line Bjørn Hansen og børnekorlederen Christina Rindorff sørger for, at gudstjenesten fortsætter i børnehøjde med sang og fortælling.

      Bagefter er der mad til alle og lidt sødt at gå hjem på. 

Det er gratis og uden tilmelding.

DSC (De 9 læsninger i Husum K., foto: Charlotte Maria Rasmussen)
christmas-1927948 (Onsdagscafé i Husum K., foto: Pixabay)
IMG_5832 (Børne- og familiegudstjeneste med Lucia i Husum K., foto: Mette Lilly Nielsen)
christmas-tree (Legestue i Husumvold K., foto: Pixabay)
Krybbe (julegudstjeneste for børnehavebørn i Husumvold K., foto: Pixabay)
ballajka (Russisk decembermusik i Husumvold, foto: ?)
Lucia (børnevenlig familiegudstjeneste med Lucia i Husumvold K., foto: Pixabay)