Husum og Husumvold Kirker den 8. januar -16. januar

Husum Kirke meddeler:

Torsdag d. 10. januar kl. 9-10: Kom til morgensang i Husum Kirke og få en frisk start på dagen – med andagt, kaffe/te, morgenbrød og fællesskab.

Alle er velkomne! Denne uge ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Tirsdag d. 15. januar kl. 19: Aftengudstjeneste – diakonigudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby. Aftengudstjeneste er tid til ro og eftertænksomhed. Efter gudstjenesten er der årsmøde i menighedsplejen.

 

 

Husumvold Kirke meddeler:

Tirsdag d. 8. januar kl. 17: Spaghettigudstjeneste – Kom med de hellige tre konger ud på en rejse for at finde det nyfødte Jesusbarn, når sognepræst Line Bjørn Hansen sammen med korleder Christina Schimmell Rindorf holder en halv times spaghettigudstjeneste for børn og barnlige sjæle. Efter gudstjenesten
er der som altid spaghetti med kødsovs til alle.

En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier, så børnene kan forstå det.

Onsdag d. 9. januar kl. 10-12: Der er legestue hver onsdag i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

 

Onsdag d. 9. januar kl. 16.30-17.30: Husum & Husumvold Kirkers Spirekor starter sæsonen op – og der er plads til endnu flere sangglade børn. Det er gratis, og det er sjovt! Spirekoret for 0.-1. klasse, og de øver onsdage i Husumvold Kirke.

Korleder er Christina Schimmell Rindorf. For info og tilmelding se www.husumkirke.dk og www.husumvoldkirke.dk.

 

Onsdag d. 16. januar kl. 10-12: Er der atter legestue i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birte synger og leger med jer, og de sørger for hjemmebagte boller, saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. pr. familie at være med.

(Foto: Pixabay)