Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 20-21

Husum Kirke meddeler:

Torsdag den 24. maj kl. 9-10: Start din torsdag med sang – det giver godt humør! Alle er velkomne til fælles morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød. Denne torsdag ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Husumvold Kirke meddeler:

Onsdag den 23. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.

Torsdag den 24. maj kl. 19.30-21: Favntag – Med tro og eksistens. Levende og medrivende kristendomsundervisning for voksne! Det handler om etik og værdier, mening og retning, religion og overbevisning.

Gennem samtaler, øvelser og opgaver går I sammen på opdagelse i tro, liv og eksistens. Hver gang afsluttes med en kort lysandagt i kirkerummet. Sognepræst Line Bjørn Hansen leder sammen med Evy Carstens undervisningen, der forløber over tre torsdage i Husumvold Kirke. Kom med på denne anden torsdag i rækken: RETFÆRDIGHED – hvor er den henne? 

Sidste gang bliver den 14. juni: BØN – hvordan, hvorfor, for hvem og hvor?

Der vil max være 15 deltagere hver gang. Tilmeld dig til en enkelt dato eller til dem alle på ec2700@outlook.com eller på telefon 2077 5636.

Onsdag den 30. maj kl. 10-12:  Legestue med Gerd og Birte. Det koster 5 kr. pr. familie – og der er både hjemmebag, saft, te og kaffe.