Så er det store årlige traditionelle Efterårsmarked på Bellahøj i gang

1_luftfoto_1

Fra i dag fredag er der kræmmermarked på Bellahøj, og det er “det rigtige”, som altid falder i uge 36. Til og med søndag vil der være fest og stemning på Bellahøjmarken, hvor boder, telte og forlystelser har afløst camperende feriegæster på arealet.

Faktisk hed det før Bellahøj Kræmmermarked, men den betegnelse har efterhånden formeret sig, så for at undgå misforståelser, har man valgt at kalde det for Efterårsmarkedet. Det er ubetinget det største og mest traditionelle af slagsen, og det slutter kræmmermarkederne af for i år.

Der vil som sædvanlig være masser af god musik alle tre dage, og så kommer Tivoliland med et eldorado af forlystelser. De forskellige sportsklubber i lokalområdet er også repræsenteret, og vi kan da kun opfordre alle til at gå ind i deres telte og støtte dem. Den indtægt kræmmermarkedet giver dem er en meget vigtig brik rent økonomisk. 

Efterårsmarkedet er lavet af lokale kræfter, og alle involverede klubber har hvert år stor glæde af at være med.

2700-netavisen bringer her en oversigt over en del af de musikalske indslag ved dette års marked. Der er i aller højeste grad kælet for programmet. Men vær opmærksom på, at der i de forskellige telte også kan være festlige musikalske indslag.

 

Efterårsmarkedet kører

Fredag 5. september:   10 – 24

Lørdag 6. september:   10 – 24

Søndag 7. september:  10 – 22 

Og her er programmet:

FREDAG:

 

16.00 Festteltet: Beat Birdsthe beat birds01

Fire sprudlende, vilde kvinder spiller fed 50’er – 60´er musik med nerve og glæde, så ens ben

flyver hen over dansegulvet.

Med flotte kostumer og et heftigt sceneshow gør de fire kvinder stor lykke.

The Beat Birds spiller en cool blanding af de bedste pop og rock´n roll numre fra en tid, hvor sangskriverne rystede masser af superhits ud af ærmet.

17.00 Unions telt: Hawkeye and Hoehawkeye hoe

Hawkeye and Hoe som den dynamiske duo kalder sig, har spillet de nordeuropæiske pop-scener tynde de seneste 17 år og med stor succes.

Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af landmandsdrikkeviser/sange, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock’n roll.

Repertoiret bliver udført på et stort udvalg af originale instrumenter, bl.a. akustiske og elektriske guitarer, 5-strengs banjo og dobbelt bas.

19.00 Festteltet: The Roostersroosters2

The Roosters er et profesionelt Rock’n Roll band. Med deres charmerende og overbevisende levering af numre fra 60´ernes klassikere, 70`ernes rock’n og disco og hits frem til i dag, vil man med garanti få en glad og “svedig” oplevelse. Gruppen har med sine mange år på banen, en overordentlig træfsikker evne til at levere netop den vare, som publikum efterspørger, og betegnes af mange som de mest helhjertede bands i deres genre. Orkestret har samtidig en yderst professionel holdning til hvervet, og fremstår som et yderst overbevisende band, der når ud over senekanten.

 

LØRDAG:

13.00 Festteltet: Pure GarbagePure Garbage

Skraldemænd der trykker den af

Pure Garbage er et Rockorkester, der holder festen i gang fra start til slut med et godt udvalg og gennemtestet repertoire af kendte rock klassikere fra starten af 70’erne og frem til nutiden – dog med hovedvægten på perioden fra egen ungdom, nemlig 70’erne og 80’erne.

Pure Garbage vil typisk byde på sange med bla. Queen, Gasolin, ZZ Top, DAD, Bruce Springsteen, Meat Loaf, Dire Straits, Deep Purple, Slade, REM, Bryan Adams – kort sagt: Rock man kender

Pure Garbage er fem mand i den klassiske rock opstilling med rytme, lead guitar, bas, trommer og sang – og har eksisteret i over 15 år. 

17.00 Festteltet: The Fireballsfireballs 1

The Fireballs spiller gammeldags højoktan Rock and Roll. Dansemusik, som dengang lyden var analog og verden var i technicolor. Rigtig Rock and Roll der swinger, så alle er med, Johnny B. Goode, Maybelline, Great Balls of Fire, Sweet Little Sixteen, Carol og mange flere. De er der allesammen.

The Fireballs har tilsammen 75 års erfaring i underholdningsbranchen og er ligesom deres musik et swingende, dynamiske resultat af mange inspirationer rystet sammen i en cocktail der bedst kan beskrives med ordene: Rock and Roll. 

21.00 Festteltet: Rugsted & KreutzfeldtRK-band-300x147

Rugsted & Kreutzfeldt præsenterer nu nogle af de mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke før selv har indspillet. Det bliver i et bonus sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan høre til hver koncert.

“Kendissættet” lægges oveni koncerten som en selvstændig afdeling. Det vil sige at publikum nu får et bonussæt med kendte hits.

 

SØNDAG:

11.00 Unions telt: RecoverRecover

Recover er en duo med rødder i 60’er og 70´er rocken, og består af ”gamle” garvede musikere, der på en spændende og professionel måde fanger stemningen fra den tids musikscene. En scene, de selv har været en del af. Recover har optrådt i det Københavnske musikliv i adskillige år. Repertoiret er typisk hits fra de sidste 40 år: Stones, Beatles, Creedens, Eagels, Doobi brothers, Pink Floyd R.E.M., U2, men også en del dansk musik Kim Larsen, C.V. Jørgensen, TV2 m.fl. Duoen består af: Jørgen Valdsgaard (akk. guitar/vokal) Lone Marker (bas/vokal)

12.00 Stefans telt: James Rasmussen Triojames

James Rasmussens Trio er en gammel kending på Bellahøj, og mon ikke gensynsglæden på begge sider af scenekanten bliver stor, når de tre herrer atter indtager scenerne rundt omkring på årets Kræmmermarked?

Kapelmester James Rasmussen, der startede sin musikalske karriere helt tilbage i 1955, udgjorde en fjerdedel af Four Jacks, hvor også blandt andre John Mogensen deltog. Den resterende del af James Rasmussen Trio udgøres af Preben Feddersen på trommer og kor samt Søren Engel på bas og kor. Begge er kendte og erfarne musikere der har bl.a. spillet med Delta Blues Band. 

14.00 Festteltet: Bamse Bandenbamse banden

Bamse Banden er et festligt coverband, som giver publikum mulighed for at få et genhør med nogle af Flemming ‘Bamse’ Jørgensens populære, fine, sjove og dejlige sange. Sangene udføres med stor respekt og så tæt på Bamsses egne arangementer, som det lader sig gøre.

Bamse Banden består af Erik Lasse Olsen, sang + bas, Erling Mathiasen, guitar + kor, Kim Riise, keyboards + kor samt Jan Schiøpffe på trommer. 

15.00 Flemming “Flipside”flipside

Da der de sidste år i Rubber Band, ikke var tilstrækkeligt at lave, fyldte Flemming lidt ud, når det kunne lade sig gøre og tog ud alene med sin guitar. Så da bruddet var en realitet, rettede jeg han energi mod en levevej som troubadour. Man kunne fristes til at sige, at det gik rimeligt, ihvertfald fik han lidt at se til. Flemming har spillet til næsten alt, fra guldbryllup til fodbold, fra intim atmosfære i hyggelige omgivelser til større scener med langt til publikum.