Klar til TV-Bellas anden ungdom


pressefoto
 

TV-Bella får primetime hver mandag aften med lokal sport, nyheder, kultur og musik.

Det ligger nu fast, at TV-Bella får sendetid i primetime mandag aften i det nye sendesystem for lokal-tv.

Forhandlingerne om sendetidsfordelingen mellem de kun 11 foreninger, der i det nye system må sende lokal-tv i Region Hovedstaden, endte med, at TV-Bella fik sendetiden mellem klokken 21 og 23 mandag aften med genudsendelse torsdag klokken 6 og 10, fredag klokken 13 og søndag klokken 12.

Samtlige udsendelser fra TV-Bella sendes via Kanal Hovedstaden og samtidigt på nettet, som man finder via lokal-tv stationens hjemmeside.
Strukturen i TV-Bellas programflade følger et mønster, som er velkendt for de mange seere, der kender lokal-tv stationen fra det tidligere system for lokal-tv.
Først en halv times sport med kampe på eliteplan med de lokale fodbold- og håndboldhold. Derefter en halv times lokale nyheder og den sidste time en blanding af kultur, debat og musikprogrammer af egen produktion.

Første udsendelse fra TV-Bella i det nye system er mandag den 31. marts, klokken 21, hvor der lægges ud med den vigtige kamp i 1. division mellem Brønshøj Boldklub og Hvidovre IF. Klokken 21.30 er der lokale nyheder, mens der klokken 22 er live-koncert med Danmarks mest mangfoldige kor ”Verdens Sirener” og klokken 22.30 bydes på et portræt af en Burning Red Ivanhoe, som mange sikkert kender under det borgerlige navn Karsten Vogel.