Gigantisk nedtur for Stadion efter drømmespil

A-stadion-e1411893624123-274x300

Stadion spillerne sad som forstenede i omklædningsrummet efter kampen. Hva’ pokker skete der ?

HÅNDBOLD: Boldspil kan være noget mærkeligt noget. Det ene øjeblik kan man være helt på toppen og spille fremragende, og det andet øjeblik kan man spille dårligt og ramme bunden med et brag. Omtrent sådan gik det for Stadion i eftermiddagens topkamp i Bellahøj Hallen mod Holte IF. Hjemmeholdet spillede drømme håndbold fra kampens start og førte hele 13-7 ved pausen. Det kørte bare på alle fronter, og der var naturligvis lutter tilfredshed efter de første 30 minutter.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet det gode spil og bragte sig på 15-8, hvorefter alt pludselig gik galt. Det gjaldt både dommerkendelser, udvisninger og spil i undertal. Og så begyndte Holte at lugte blod. De kom nærmere og nærmere på det forvirrede og nu meget nervøse Stadion mandskab, som nærmest så ud som et hold, der var bange for at vinde. De sidste godt 20 minutter blev en gigantisk nedtur for de gulblusede, og bare 20 sekunder før tid lykkedes det for Holte at komme i spidsen for første gang med 21-20 – og derved blev det.

Ingen Stadion folk fattede en brik af det, de lige havde oplevet, og i omklædningsrummet var der ren gravkammerstemning. Spillerne sad bare som forstenede og stirrede ud i luften. Hvad der så ud til at blive en ny triumf var endt i ren fiasko.

På torsdag venter en ny svær opgave. FIF i Frederiksberg Hallen, og så er det med, om Stadion spillerne kan bruge dagens chok nederlag positivt. Trods alt ! Bøtten skal straks vendes igen, og leder vi tankerne hen på de første 38-40 minutter i dag, så er vi ikke i tvivl om, at Stadion har klassen til at komme igen.

Kampen starter kl. 18.45 i Hal 1.

Målscorerne i dagens kamp:
Christoffer Hjort 9, Michael Jensen 6,
Kasper Kosack 2, Lars Michael Schou 2, Kasper Møller 1