Kommentar fra Husums formand om en evt. Brønshøj-fusion

john ø Husums formand Johnny Nielsen

Vi har modtaget en kommentar fra Husums formand Johnny Nielsen til historien om evt. fusion/sammenlægning/samarbejde mellem klubberne BB – Fix og Husum:

Et fælles U-17 og U-19 hold fra bydelen

Mine tanker som jeg også har luftet for min bestyrelse er, at jeg godt på sigt kunne tænke mig at klubberne blev som de var og fungerede som bredde klub, – men at vi skulle have et U-17 og U-19 hold i bydelen, som kunne begå sig i divisionerne, så vi kunne samle de bedste spillere i vores egen bydel og give dem de bedste muligheder for at udvikle sig. Og guleroden vil jo være flagskibet Brønshøj, som ligger i 1 division, – og så i samarbejde med træner teamet for divisionsholdet have fokus på de dygtige og gode spillere. Hvis man er stærk nok, så ryger man på, og hvis man lige mangler det sidste, så ryger man tilbage til sin moderklub og bliver en god KS eller Serie 1 spiller.

Så er min tanke, at der fra hver klub skal være en person med inde over, så man altid har en støtte pædagog man kender, og som forældre kan henvende sig til. Den person har samtidig sit virke i moder klubben. På den måde kan vi måske også fast holde en masse unge ved, at der hele tiden bliver taget hånd om dem, så de ikke falder på gulvet, (som de gør i dag, hvor de store klubber fisker spillerne) – og når de så ikke kan bruges mere, så er man sådan set ligeglade med dem, og mange falder dermed fra.
 
Gode visioner
Det er bestemt fornuftige og spændende synspunkter, Johnny Nielsen her fremsætter. Som vi hele tiden har gjort opmærksom på, så kan tingene løses på en måde, så alle er tilfredse. Vi skal bare finde den rigtige model. Men debatten fortsætter.