Målorgie i Valby da Fix blev slået med hele 6-3 i forårets første kamp

Fix fik ørerne i maskinen torsdag eftermiddag i Valby, da de rødhvide gæstede Frederiksholm Sydhavnen i den københavnske Serie 1. Hjemmeholdet vandt med hele 6-3 efter 3-2 ved pausen.

En skuffende start for mandskabet fra Brønshøj Kirkevej, selvom Frederiksholm Sydhavnen ligger lunt placeret i midten af rækken. Fix derimod er ikke langt fra en nedrykningsplads. Især ikke efter at Jægersborg vandt sin første kamp i foråret over  Nørrebro ude med 3-1.               .

Kampen i Valby var grundet sine mange mål ganske underholdende, og Fix fulgte såmænd ganske godt med, selvom hjemmeholdet bragte sig foran 3-0. Det lykkedes for Fix at reducere to gange ved Morten Lauritzen og Jakob Kronbøl inden pausen.

I anden halvleg kom Frederiksholm forn 4-2, men Fix svarede igen til 4-3 ved Marius Poulsen, men så gik den heller ikke længere. Hjemmeholdet scorede to gange yderligere før dommerens sidste fløjt, så resultatet blev 6-3.

Allerede mandag spiller Fix igen denne gang på hjemmebanen i Pilesvinget mod CSC. Her fløjtes op kl. 12.00.