Mægtige T-Fitness rykker ind i Danmark og får base i Brønshøj

 

 

 

 

Mange har uden tvivl spekuleret på, hvad der bliver efterfølgeren for den lukkede store Alstrøm-butik på hjørnet af Frederikssundsvej og 

 

 

Velkommen hos T-Fitness!

Fra en lille sportsforretning i Schleswigs centrum har T-Fitness udviklet sig til Europas førende specialist i salg af sportsredskaber til hjemmebrug med over 250 ansatte

Med over 6000 forskellige varer i firmaets onlineshop tilbyder man kunderne  et håndplukket, højkvalitativt, fabrikat uafhængigt produktsortiment indenfor fitness og fitnessredskaber.

T-Fitness firmafilosofi er at tilbyde kunderne det bedste produkt med den bedste service til den bedst mulige pris set i forhold til kvaliteten. Derfor har man i de seneste år ikke kun udvidet lagerkapaciteten, men også udviklet et headquarter til et stort firmakompleks med et systematisk opbygget filialnet over hele Europa (19 filialer) ..

Sport-Tiedje GmbH tilbyder et omfangsrigt produktsortiment på følgende områder: Crosstrainer / ellipsetrainer, løbebånd, ergometer, kondicykler, romaskiner, boksesport, pulsure, multimaskiner, små redskaber til  styrketræning, børnelegetøj, bordtennis, sportsbeklædning, Redskaber til semi-/professionel benyttelse og meget mere.