Maj måneds udstiller i Pilegården

Denne måneds udstilling byder på en stribe smukt indrammede, figurative malerier.
DSC00603 

Bente-Marie Dahl er næste måneds udstiller i Kulturhuset Pilegården. Hendes billeder kan ses fra fredag den 2. maj.

– Jeg er født med en blyant i hånden og har altid elsket at tegne, siger månedens kunstner. – Denne kreativitet har givet mig ro, selvforglemmelse og glæde – mit eget rum. Tegneriet har i mange år været en fritidsbeskæftigelse, men mere fritid har betydet, at jeg har kunnet dyrke min hobby mere intenst. Akvarelmaling har jeg dyrket de seneste år og er fascineret af farvernes flyden. Faktisk bliver jeg lettere forelsket i mine billeder, og det kan være svært at slippe dem. Mine evner ligger mest deri, at kunne gengive det, som jeg ser. Udstillingen rummer derfor både portrætter, blomster, stilleben, kroppe, slutter Bente-Marie Dahl.

– Se mere på: http://kulturogfritid.kk.dk/kulturhuset-pileg%C3%A5rden/aktiviteter/udstilling-i-maj-bente-marie-dahl#sthash.goBMD5VW.dpuf