Udskriv alle
I nyt vindue


 

 
 
www.2700-netavisen.dk
04.26 (3 minutter siden)

 
til mig
 
 
 
 

———- Videresendt besked ———-
Fra: HASSE FERROLD <HFDK@c.dk>
Dato: Fri Jan 17 2014 22:44:30 GMT+0100 (Rom, normaltid)
Emne: FOTO HASSE FERROLD: STATSMINISTER HELLE THORNING SCHMIDT til SAMRÅD i RETSUDVALGET I FOLKETINGET 17 01 2014 
Til: Undisclosed-Recipient

FOTO HASSE FERROLD: STATSMINISTER HELLE THORNING SCHMIDT til  SAMRÅD i RETSUDVALGET I FOLKETINGET 17 01 2014
RESULTAT EFTER 4 1/2 TIMES MØDE BLEV EN ” NÆSE” TIL STM. 
 
Foto2 & 3: STM BAGERST TV. Samrådsspørgsmål X, Y, Æ og Ø var stillet efter ønske fra Karsten Lauritzen (V) (på foto i dialog m STM) Foto baggrunden TH og Peter Skaarup (DF) Forrest Midt i dialog med Pia Kjæersgaard (forr TH).
 
FOTO 4,5 STATSMINISTEREN UNDER SAMRÅDET
 
BAGGRUND: fra www.FT.dk
17-01-2014: Åbent samråd om statsministerens rolle og viden i sagen om Retsudvalgets tur til Christiania
Folketingets Retsudvalg har kaldt statsminister Helle Thorning-Schmidt i samråd om statsministerens rolle og viden i sagen om Retsudvalgets tur til Christiania. Samrådet er åbent for alle og finder sted fredag den 17. januar 2014 kl. 13.00 i lokale 1-133 på Christiansborg.
Udvalget har bedt statsministeren redegøre for:
 
-hvorvidt, hvordan og hvornår statsministeren har været orienteret om dialogen mellem Statsministeriet og Justitsministeriet om informationerne til Folketinget vedrørende begrundelsen for aflysningen af Retsudvalgets besøg på Christiania, samt hvorvidt statsministeren har været involveret i denne dialog, samt
 
-dialogen mellem Statsministeriet og Justitsministeriet vedrørende informationerne til Folketinget om begrundelsen for aflysningen af Retsudvalgets besøg på Christiania med særlig fokus på Statsministeriets rolle og handlinger mellem den 19. november 2013 og afholdelsen af samrådet med justitsministeren om sagen den 10. december 2013, og om
 
-sin tilsynsforpligtelse over for regeringens ministre og herunder oplyse, om den forpligter hende til at gribe ind, hvis hun er vidende om, at en minister har afgivet urigtige oplysninger til Folketinget, og om tilsynsforpligtelsen er opfyldt i denne sag.
 
Derudover har Retsudvalget bedt statsministeren oplyse om sin og sit ministeriums ageren i og viden om sagen om aflysningen af Retsudvalgets besøg på Christiania, og hvad er ministerens holdning til forløbet både internt i regeringen og i forhold til Folketinget og offentligheden i øvrigt.
 
Samrådsspørgsmål X, Y, Æ og Ø er stillet efter ønske fra Karsten Lauritzen (V) og Peter Skaarup (DF).