Masser af reaktioner på fusionssnakken

 

untitled                                         125894                                       30062     

 

FODBOLD: Brønshøj netavis – 2700-netavisen bragte tidligere på ugen en artikel omkring fremtiden i Brønshøj Boldklub og om evt. fusion/sammenlægning med andre klubber i området – eller måske i sidste ende gå over bygrænsen og lave et samarbejde med Vanløse IF.

Det har givet mange reaktioner – positive og negative – men heldigvis forstår de fleste den mulige nødvendighed af, at der må ske et eller andet i den retning. Mest debat har der faktisk været på Hvepse-supporternes facebookside, mens ingen i Vanløse har mælet et ord.

Som vi tydeligt skrev, har vi ikke opskriften på en model, som ville kunne passe ind i de forskellige klubbers traditioner, men vi opfordrede personer, som ved, hvordan den slags gøres bedst – til at komme ud af busken. Det er så godt nok ikke sket endnu.

Selvfølgelig vil en ren 2700-model være mest ideel, ingen tvivl om det. Men hvordan de lokale klubber som er nævnt i denne forbindelse vil reagere, er endnu uvist. Dog skal vi love at tage kontakt til både Husum og Fix for at høre om der er stemning for i det mindste et orienterende møde. Det står vi også gerne for.

Men igen – træd frem med forslag til hvordan man evt. kunne lave en model, som vil tilfredsstille alle parter. Skriv gerne til fa@2700-netavisen og giv et besyv med ..