Mens vi venter på den gode nyhed - at de normale tilstande er tilbage

    

“Vi er alle i samme båd”, var en af linjerne i en gammel revysang, og den linje passer fint til den situation vi alle er i lige nu. Hverdagen er i den grad vendt på hovedet, og de fleste af os har aldrig oplevet noget lignende.

Vi har fået besked på at rette os ind efter de retningslinjer, man har udstukket – og det gør vi så – men for pokker hvor er det trist. Lukkede butikker, kirker, skoler, restauranter, frisører, caféer, idrætsfaciliteter, fitnesscentre, ja der er næsten ikke det, der ikke er ramt. Mange arrangementer er aflyst, og det værste er, at ingen kan sige, hvornår de normale tilstande vender tilbage. I starten talte man om et par uger, så blev det udvidet til en måned, men intet tyder på, at det rækker. Vi kan meget vel risikere, at denne krise fortsætter langt over sommeren, jo måske resten af året. Og hvordan ser verden så ud ?

På netavisen vil vi forsøge at grave lidt i arkivet og i lokalhistorien i denne stille tid. Heldigvis er der nok at tage af, og vi ved jo, de fleste af læserne elsker at læse om vores gamle Brønshøj.

Vi lægger ud med et billede af Byggeforeningen Enighedens huse fra 1899.