Mesterlig blues og højt humør i Pilegården mandag aften

Big Creek Slim, Peter Nande og Mik Schack går på scenen i Kulturhuset Pilegården mandag den 9. november kl. 20.00.

                                                 

Mik Schack har i mange år været ansat ved Danmarks Radio. Kendt blev han især, da hans radioprogram Hjemmeservice blev til et af danskernes favorit tv-programmer på DR. Det bliver på alle måder en underholdende aften, når Mik Schack byder på masser af snak og en god omgang vaskebræt, som han spiller så mesterligt, som kun en ægte greve kan gøre det.

Big Creek Slim har nok Danmarks bedste blues stemme og en feelin’ lig de gamle Delta blues helte som Bukka White, Blind Willie Johnson, Howlin’ Wolf og John Lee Hooker. Big Creek Slim tryllebinder sit publikum – det går rent ind og er både råt og nærværende.

Peter Nande er kendt som en udadvendt mundharpespiller og sanger. Han blev “Årets Danske Blues Navn” i 2007 og har i gennem 25 år spillet landet tyndt. Han er 100 % dedikeret til blues og har udgivet en lang stribe roste blues albums.

Koncerten gennemføres med afstand, stolerækker og håndsprit. Med de nyeste restriktioner skal man også have mundbind på, når man står og går i kulturhuset, men kan tage det af igen, når man sidder. Billetter fås på pilegaarden.kk.dk. Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.