Michael Jensen, Stadion: Kom og støt os mod Hvidovre på søndag

HÅNDBOLD: Der er lagt op til et intenst lokal- og topopgør på søndag eftermiddag i Bellahøjhallen, når IF Stadion får besøg af Hvidovre IF. Begge mandskaber er ubesejret i en lang række kampe i divisions regi, så man venter et brag af dimensioner.

2700-netavisen har talt med en af Stadions rutinerede kræfter, Michael Jensen om optakten og forberedelserne til den meget vigtige kamp. For vinder Stadion, så vil der være fem point ned til netop søndagens gæster, og så vil oprykningskampen efterhånden udvikle sig til et opgør mellem Team HK Køge og Stadion.

                                                   
                                                        Fotos maj måned og før 119                      

                                                        Michael Jensen – kom og støt os, Brønshøj …

– Vi er helt klar over, hvad der står på spil i vores sidste seks kampe, siger Michael Jensen, og vi er helt klar til kampen mod Hvidovre. Godt nok løb vi ind i et uventet øretæve mod Føroya i pokalturneringen, men den kamp er allerede ude at vore tanker. Vi manglede fire vigtige spillere i den kamp, og jeg selv var småskadet. Så pyt – ud med den. Dog skal jeg lige tilføje, at færingerne er et glimrende hold, og at de skam fortjente sejren. De ville bare vinde ! Næ nu skal vi igen til at spille om point, og det glæder vi os alle til. I søndagskampen må vi undvære Danny Reinholdt, som har karantæne. men i den lille håndboldpause der har været, har vi fået en stærkt spillende Morten Bjerregaard, som kommer fra HIK. Dem forlod han på grund af manglende tid, og kom så over hos os. Selve forberedelserne til Hvidovre kampen har foregået på den måde, at vi har trænet mandag, spillet træningskamp mod HIK onsdag og har så trænet og talt taktik torsdag. Og så er der ellers tid til afslapning og opladning. Vi møder op med gejst og tænding, ikke mindst fordi vi vil have den førsteplads, der giver direkte oprykning til 1. division. Bliver vi nummer to, skal vi gennem et opslidende play-off spil, som forlænger sæsonen med et par måneder.

Men jeg har en opfordring til alle sportsinteresserede i Brønshøj fra hele holdet. Kom og hjælp os på søndag. Kampen starter kl. 14.30, og vi har brug for al den støtte, vi overhovedet kan få. Til gengæld lover jeg, at vi giver alt, hvad vi har i os. Så på gensyn til topbrag, slutter Michael Jensen.