Michala Petri og Lars Hannibal i Husum Kirke

 

Michala Petri og Lars HannibalFoto:Peter Olsen
 
Petri/Hannibal Duo spiller ved koncerten i Husum Kirke et bredt program med musik af bl.a. Bach, Vivaldi, Piazzolla, Grieg, Villa- Lobos og Petri.
 
Torsdag den 8. maj kl. 19.00 kan man komme på en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Husum Kirke har engageret den populære duo Michala Petri og Lars Hannibal, og der venter en stor musikalsk oplevelse.
 En koncert med Petri/Hannibal DUO er en rejse i den klassiske musiks verden blandet med oplysende informationer om musikken de spiller,deres instrumenter, og små fortællinger fra deres karriere og koncertrejserne.
 
Samtaler, samvær og kommunikation er nøgleord i Michala Petris og Lars Hannibals univers. Den stadige dialog – med sig selv, med hinanden og med publikum – er altafgørende for at skabe den oplevelse, uden hvilken musikken blot er nogle noder på et stykke papir.
 
Når man som de to har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen. Og det i en sådan grad, at kontakten til publikum nærmest er håndgribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med Michala Petri og Lars Hannibal en oplevelse udover det almindelige. Én af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inden i dem selv.
 
Michala Petri har forlængst etableret sig som en af verdens førende instrumentalister, og med Lars Hannibals brede erfaring som med- og modspil formår de to at skabe en enhed, som har vakt opmærksomhed over store dele af verden.
 
Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken
 
Petri/Hannibal Duo spiller ved koncerten i Husum Kirke et bredt program med musik af bl.a. Bach, Vivaldi, Piazzolla, Grieg, Villa- Lobos og Petri.
 
Fri entré.