Suzuki Bellahøj fejrer det nye år med nytårsshow og lån uden udbetaling

su

Siden 2014 er Suzukis salg steget med 50%, og i 2016 nåede det tæt på 9.000 solgte personbiler. En succes, der blandt andet skyldes den meget flotte modtagelse af den nye familiebil Baleno, der blev introduceret lige før sommerferien og den stærkt forbedrede crossover S-Cross, der havde premiere i september måned. Sammen med mikro-bilen Celerio – der ikke er så lille endda, den køreglade Swift og den lækre Vitara SUV dækker Suzuki-programmet de populæreste bilklasser i landet. Og fra marts måned toppes der endda op med markedets første mini-SUV, Suzuki Ignis, der byder på et friskt og udtryksfuldt design og mange spændende løsninger.
Så der er godt jule- og nytårshumør hos forhandlerne, når de i weekenden den 7. – 8. januar byder velkommen til det traditionsrige Suzuki Nytårsshow. Her i lokalområdet er det Suzuki Bellahøj, der åbner dørene.

Billån med ingenting i udbetaling
Nytårsshowet byder på en ny og nem måde at finansiere bilkøbet på. I samarbejde med Suzukis finansieringspartner eBilfinans – et selskab i Nordea Finans – introduceres nemlig en stor kampagne, hvor alle Suzuki modeller kan finansieres med 0 kroner i udbetaling. Det betyder, at kunderne, efter at være blevet kreditgodkendt, kan køre hjem i en fabriksny Suzuki uden at hive en krone op af lommen. Så selvom julen måske har været lidt hård ved budgettet, skal det ikke afholde nogen fra at starte det nye år op i en ny Suzuki. Og der er, som sagt, frit valg i hele modelprogrammet fra den lille Celerio og op til den nye familie crossover S-Cross med turbomotor.

Suzuki Bellahøj er klar til at byde 2017 velkommen og fortælle mere om den nye finansieringsløsning i weekenden den 7. – 8. januar, hvor der også er en lille, men lækker nytårsgave til de første besøgende hver dag.