Myldretid på Frederikssundsvej onsdag den 18. marts

Ved denne tid plejer Frederikssundsvej at være et inferno af biler i begge retninger. Men sådan er det ikke i dag onsdag den 18. marts 2020 – hvor Corona virussen hærger over det meste af verden. Brønshøj er også hårdt ramt – i hvert fald med hensyn til lukkede faciliteter, restauranter, fitnesscentre, idrætsanlæg og – ja vi kunne blive ved.

I denne forfærdelige krise kommer regeringen med anvisninger, og de skal naturligvis følges. Men heldigvis er der i flere tilfælde mulighed for at hjælpe hinanden. Vi ser f.eks. butikker og restauranter, som tilbyder mad og varer ud af huset. Kigger man på Hvepse supporternes hjemmeside, så tilbyder flere af sponsorerne take away og udbringning. Gå ind på deres hjemmeside på facebook og se hvilke muligheder, der er. Vi bringer adressen til sidst.

Det har betydet en kæmpe omvæltning i vores hverdag, som mange af os aldrig har oplevet lignende. Støt og hjælp derfor hvor der er brug for det, og hvor det kan lade sig gøre. Vi vil ikke være pessimister på netavisen, men tvivler dog meget stærkt på en bedring inden månedens udgang. Snarere tværtimod. Toppen af denne ulykkelige krise er ikke nået endnu, men lad os håbe det bedste for os alle.

Gå ind på Hvepse Supporternes hjemmeside og se mulighederne – https://www.facebook.com/groups/6490893877/

foto: Jimmy Antony