Nedtælling til juleaften i Tivoli  - VIND BILLETTER HER !

Når Tivoli for 24. gang tager hul på den klassiske nedtælling til juleaften, bliver det med premiere på et nyt jernbanetema. Gæsterne kan nu besøge Hjulkøbing, der erstatter alpebyen på Plænen. Årets anden store nyhed er Broadway hittet ”ELF The Musical,” som er fyldt med juleeventyr. Den nyåbnede Tivoli Food Hall i Tivoli Hjørnet bidrager også til fornyelse af Jul i Tivoli, der kan opleves fra 18. november til og med Nytårsaften.   

 

Hjulkøbing Station

Det nye jernbanetema er frit inspireret af tiden omkring 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste nye i Europa og Danmark. H.C. Andersen var blandt de udvalgte, som havde fået en togtur og sammenlignede det med at flyve. Han forstod nu trækfuglenes flugt. Helt så voldsomt bliver det ikke i Tivoli. Det nye togtema på Plænen består af en hyggelig, gammel stationsbygning, hvor man kan få varmen og lidt at spise og drikke. Ventesalen indrettes med toginteriør fra forskellige epoker i jernbanehistorien. Langs med Plænen står ’togene’ med lokomotiv og vogne, der har hentet inspiration fra damptogenes æra.

Hver vogn er en bod, som man kender det fra Tivoli: én sælger godter, én sælger gaver, én sælger mad, – og en af dem er en DSB-bod, hvor man blandt andet sælger flotte, gamle togplakater. I området mellem togene er der små forlystelser.

Nye sneklædte handelsboder med et twist af jernbanestemning vil rage op i Haven og bidrage til juleoplevelsen. Haven vil være pyntet op med masser af nyt Tivoli-lys,  og tusindvis af julekugler og grantræer. Der vil fortsat være mekaniske nisser. Julemanden vil udover at bo på Pantomimeteatret også komme forbi Jernbanestationen.

 

Tivolis design director Jacob Helenius siger:

Vi har i år sat os for at nytematisere Plænen. Julen er familiernes fest, hvor traditioner overbringes fra generation til generation. Julemand, nisser, juletræ, julemad og julelys er faste bestanddele i den danske jul. En stor del af årets juleoplevelse er også, at vi rejser på kryds og tværs af Danmark for at være sammen. Den stemning, forventning og fællesskabsfølelse de fleste har før juleafrejsen har vi ønsket at ramme med det nye jernbanetema. Alle sanser kommer i brug, hvor vi forener fornyelser med traditionel dansk jul.

 

Tivoli Hjørnet  en overdækket oplevelse

Efter mange års tilløb står det nye 6000 m2 store Tivoli Hjørnet endelig klar til at modtage gæster. Tivoli Hjørnet består bl.a. af to restauranter, café, designbutik og en udvidelse af Nimb Hotel. Sidst men ikke mindst får København et nyt mødested iform af Tivoli Food Hall. Alle kan benytte sig af madmarkedet med nøje udvalgte madstader, der glæder sig til at vise, hvordan de kan forsøde gæsternes ganer med alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

———————————————————————————————————————————————-

VIND BILLETTER – VÆR MED I KONKURRENCEN !

Sammen med Tivoli laver vi en hurtig for-jule-konkurrence, hvor man kan vinde billetter – som dog skal bruges på en bestemt dato – Torsdag den 30. november kl. 19.30 og de kan ikke ombyttes. Præmierne er 3 x 2 billetter til ELF The Musical (Entre til jul i Tivoli er inkluderet) ..

Konkurrencen kommer her:

Besvar følgende 4 spørgsmål –

1/ Hvor længe kan julemanden besøges ?______________________

2/ Hvor længe holder Tivoli åbent juleaftensdag ? __________________

3/ Hvad hedder musicalen i koncertsalen ? __________________

4/ Hvor mange gange har Tivoli fejret jul – inkl. denne ? _______________

Navn:________________________________

Adr.:_________________________________

Postnr.:__________________

Telefon:_______________

Løsningen skal være netavisen i hænde senest søndag kl. 23.59.

Den skal sendes til fa@2700-netavisen.dk under mærket “Tivoli”

Vinderne vil blive underrettet telefonisk.

God fornøjelse !

———————————————————————————————————————————————-

 

Alt det andet Alle forlystelser kører i Tivoli med undtagelse af Linje 8. Hver dag bliver der tændt op mod en million lyspunkter i Tivoli, der internationalt er kendt som Tivoli-lyset.  Ambitionen er at tage gæsterne med på en lys-rejse, hvor Tivoli skal måle sig med de bedste i branchen på internationalt niveau. I løbet af december og november vil der være officiel Juletræstænding og Lucia-dag.

 

I Koncertsalen vil gæsterne kunne opleve  musicalen ELF, som bygger på filmen af samme navn . Det er første gang, at ELF kan opleves uden for USA og UK.  Blandt de medvirkende er bl.a. Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

Mellem jul og nytår vil der blive afviklet Fyrværkerifestival. På selve Nytårsaften, hvor Tivoli er åben hele dagen vil der være et særligt fyrværkeri inden det går løs i resten af København klokken 24:00. Alle restauranterne er åbne.

 

 

Program Jul i Tivoli

Juletræstænding/ Haven/18. november

Besøg Julemanden/ Pantomimeteatret/ 18. nov. – 24. dec.

Fiskefodring/ Tivolis Akvarium/ 18. nov. – 31. dec.

Tivoli Illuminationer/ Tivoli Søen/ 18. nov – 31. dec.

Tivoli-Garden, Haven el. Plænen/ 18. nov. – 17. dec. Kun lørdag og søndag

Crazy Christmas Cabaret, Planet Rump – The Farce Awakens/ Glassalen/ 14. nov. – 6. jan. 18

Elf – The Musical/ Koncertsalen/ 23. nov. –  17. dec. med mulighed for forlængelse

Eventyrteatret, Julehjertet/ Glassalen/ 25. nov. – 17. dec., kun lørdag og søndag.

Lucia-optog/ Haven/ 13. december

Fyrværkeri, Haven, Koncertsalens tag/ 25. 26. og 31. december.

 

Åbningstider

Åbent 18. nov. – 31. dec. alle dage

24. december lukker Tivoli kl. 16.00

31. december lukker Tivoli kl. 00.30

 

 

Som vi kender Jul i Tivoli

  • Hver dag bliver der tændt op mod en million lyspunkter i Tivoli, der internationalt er kendt som Tivoli-lyset.
  • Fra 18. november til juleaftensdag er der selvfølgelig mulighed for at besøge Julemanden.
  • I de mange boder kan man finde godter og gaver og pynt til den helt store guldmedalje.
  • Alle forlystelser og alle restauranter holder åbent.
  • 24. december holder Tivoli åbent til kl. 16.
  • Mellem jul og nytår vil der blive afviklet Fyrværkerifestival.
  • På selve nytårsaften, hvor Tivoli holder åbent hele dagen, vil der være et særligt fyrværkeri inden det går løs i resten af København klokken 24:00. Det er en god ide at book bord, hvis man gerne vil holde nytårsaften i Tivoli.