Nej rolig nu - denne gamle bygning skal ikke rives ned - tværtimod kommer der syv nye lejligheder !

 

Hver gang man ser håndværkere udenfor en gammel bygning i Brønshøj, så tænker man uvilkårligt – skal den nu også rives ned for at gøre plads til noget nyt og moderne. Den tanke har i hvert fald strejfet os på netavisen med hensyn til det store hvide hus på Frederikssundsvej mellem Astrupvej og Havdrupvej, der senest var domicil for Hyndeskrædderen, men som i årenes løb har huset adskillige vidt forskellige ting – ja selv en benzintank i de helt gamle dage.

Med hensyn til Hyndeskrædderen, så rykkede han ind på matriklen helt tilbage i 2004. Det blev altså til 15 år på adressen, for i 2019 flyttede butikken til Godthåbsvej 61 A på Frederiksberg.

Vi blev meget nysgerrige, så onsdag formiddag måtte vi lige stikke næsen indenfor de tomme og temmelig slidte lokaler på Frederikssundsvej, og her blev vi mødt af travle håndværkere som kunne forsikre os om, at bygningerne absolut ikke skulle rives ned. Tværtimod var man i fuld gang med at istandsætte det hele. Herefter kontaktede vi Hyndeskrædderen på Frederiksberg og fik en snak med Ahmed Taki, som overtog butikken sidste år. – Den gamle mester ville ikke fortsætte og solgte derfor firmaet til mig, fortæller Ahmed Taki, der selv er uddannet møbelpolstrer. Hyndeskrædderens historie går tilbage til 1963 og specialiserer sig inden for udskæring af skum efter mål på eget skumskæreri samt laver madrasser efter mål i forskellige kvaliteter.

Han kunne endvidere fortælle, at der bliver indrettet syv lejligheder i det gamle hus på Frederikssundsvej.

Så blev den sag opklaret – og altså ikke nogen nedrivning i dette tilfælde !