Niki Hill serverer blues, soul og rock'n'roll i Kulturhuset

Hun fejer hen over spillesteder verden over, og nu er turen kommet til København. Oplev den amerikanske sangerinde Nikki Hill i Kulturhuset Pilegården søndag den 3. marts kl. 20.

Sammen med sit band præsenterer Nikki Hill et orgie af blues, soul og rock’n’roll, der rammer publikum som et lynnedslag. Forestiller man sig lyden af The Staples Singers, der møder AC/DC, så har man en ide om, hvad der venter publikum i Pilegården. Eller som en anmelder fra Metropolitan Star Tribune har beskrevet sangerinden: ”Hvis Tina Turner og Little Richard havde en datter og opdragede hende med hjælp fra onklerne James Brown og Chuck Berry, så ville hun være som Nikki Hill”.

Nikki Hil er født i North Carolina og bor i dag i New Orleans. Hun startede som kirkesanger, men er i dag gennemsyret af såvel R’n’B som garage rock. Som en souldrevet Etta James med en snert af The Cramps-guitaristen Poison Ivy’s aura. Hendes unikke stemme har både rockens råhed, soulmusikkens intensitet og bluesmusikkens kraft og ærlighed.

Koncerten er arrangeret af den lokale musikforening Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj Husum Lokaludvalg. Billetter til 160 kr. fås på pilegaarden.kk.dk