Nomineret til 2700-sportsprisen 2014: Boldklubben Fix' 1. senior

                                                                 4479                                                                

For den lille store klub på Brønshøj Kirkevej har 2014 været et stort og fantastisk år. Ikke alene kunne klubben fejre sin 90 års fødselsdag, man kunne samtidig indvie et flot og splinternyt klubhus. De to ting in mente lagde et mindre pres på klubbens førstehold, for det lå ligesom i luften, at man måtte tilbage til Serie 1 hurtigst muligt.

Fix-2013

Og vejen er foreløbig lagt, for Fix sluttede efterårssæsonen på førstepladsen. Det er blevet til 10 sejre, en enkelt uafgjort og 2 nederlag. For de rødblusede har det også været en behagelig oplevelse at få et par af kampene spillet helt egen bane. Det passede lige akkurat ind i programmet, at anlægget på Brønshøj Kirkevej kunne lægge græs til førsteholdet at par gange, selvom de fleste matcher blev afviklet i Gadelandet, som i virkeligheden har været hjemmebanen de seneste år.

Før sæsonen fik Fix blandt andet Eik Thomsen tilbage. Han havde prøvet lykken i Brønshøj, men har hele efteråret været en solid forstærkning i sin gamle klub. Fix har fået stabiliseret tropperne, og man har fuldt ud troen på, at det godt kan lade sig gøre at holde fast i placeringen, når en lang og spændende forårsturnering er færdigspillet.

Vil man give Fix sin stemme, skal man like denne præsentation. Det kan kun ske på 2700-netavisens side på facebook. Man er også velkommen til at skrive en kommentar på siden, og endelig kan man også bruge sin stemme ved at skrive til fa@2700-netavisen.dk.. Sidste frist for at stemme er nytårsaften kl. 23.59 !