Nomineret til 2700-sportsprisen 2014: Husum Boldklubs 1. senior

                                                                   4479                                                                                 

Husum Boldklub har haft et helt forrygende efterår, der vil gå over i klubbens mangeårige historie som det bedste nogensinde. Før turneringen var det en ydmyg og beskeden træner Martin Krøger, som meget forsigtigt valgte at tage en kamp ad gangen. Ikke mindst i starten for lige at se tingene an. Men hans dygtige tropper fik en fantastisk start med sejr efter sejr.

Husums 1. hold

På 2700-netavisen var vi uge efter uge fulde af beundring og benovelse over den stime af sejre, der efterhånden som sæsonen skred frem blev større og større. Selvfølgelig først og fremmest fordi Husum voksede med opgaven, men så sandelig også fordi man på sidelinjen havde en supporterskare, som fulgte deres helte i tykt og tyndt. Bus efter bus blev sendt ud til de københavnske fodboldbaner for at støtte de blå/hvide, og de fleste gange var det som at spille på hjemmebane. Tilskuermajoriteten lå hos Husum.

Det blev til 11 sejre i træk uden pointtab, og hver kamp i Husumparken var den rene fest. Først i kamp nummer 12 gik det galt. Ikke uventet var Husum blevet en jagtet bytte for alle hold, og det var netop til et af de mandskaber, man i forvejen altid havde haft det svært imod, at det blev til årets første nederlag. På mange måder var det en lettelse for de blå/hvide spillere, at presset nu kunne lægge sig. Årets sidste kamp sluttede uafgjort, og dermed kunne Husum befæste sin førerposition som en klar nummer 1 i Serie 1 og som det bedste og mest seriøse bud på en oprykning til Københavnsserien.

Allerede sidste år havde klubben på Norupsvej fortjent en titel på grund af oprykningen til Serie 1. Den fik man imidlertid ikke. Nu har de chancen.

Vil man give Husum sin stemme, skal man like denne præsentation. Det kan kun ske på 2700-netavisens side på facebook. Man er også velkommen til at skrive en kommentar på siden, og endelig kan man også bruge sin stemme ved at skrive til fa@2700-netavisen.dk.. Sidste frist for at stemme er nytårsaften kl. 23.59 !