Nu er siden på facebook, som går imod en letbane i Brønshøj i gang igen for alvor !

Det er bestemt ikke alle, der jubler over en kommende letbane i Brønshøj. Flere fraktioner har været i gang siden de første planer, og nu her kort før valget har man ligefrem “relanceret” en side på facebook, som går stik imod letbaneplanerne. Birger Hansen er en af initiativtagerne, og han skriver følgende til netavisen.

Sådan ser toppen af siden Red Frederikssundsvej ud på facebook

Hej , så er vi på igen med facebooksiden Red Frederikssundsvej, og nu kan vi jo desværre se, at de ca 70 millioner kroner af vores skattepenge som overborgmester Frank Jensen, Morten Kabell og deres “kammerater” inde på rådhuset har brugt, imens at der er skåret i velfærden, – og det har IKKE haft den ønskede effekt. Der er et populært stoppested, man har nedlagt, der er mere bilkø og dermed også mere co2 udslip. De snakker ellers om, at de ER så GRØNNE. Asfalten er dårligt nok blevet tør, før de igen snakker om letbane.  Vi siger NEJ tak !! I har brugt vores skattekroner og skaffet os mere co2 udslip. Det er METRO eller ingen ting !  For 30 år siden var Frederikssundsvej en STOR HANDELSGADE, der var ALT Biograf, Bager ,Møbelhus , Malerforretning, Imerco, Fiskeforretning, Slagter, Banker ,Radio tv butikker og dengang også Tøjeksperten og den store klassiske BR LEGETØJS butik , den lokale Klub 348 og meget mere. Kort sagt der var ALT.

Nu er Husum og Brønshøj ved at gå fra at blive udviklet til at blive afviklet og omdannet til en GENNEMKØRSELS bydel…. I er hermed inviteret til at blive og synes godt om siden og i må også meget gerne dele siden, slutter Birger Hansen.