Ny havescene & festlig genbrugsdag på lørdag

København har fået sig en ny og fed udendørs scene – kom og vær med til at indvie den med koncerter, genbrugsworkshops & fejringen af en lokal jazzjubilar! Det sker på lørdag den 24. maj kl. 11.00 – 20.30 i Kulturhuset Pilegården
 

Dagens program: 

Kl. 11: Babulja
Dagen byder på noget for alle aldre, men især børnefamilierne kan glæde sig at skyde dagen i gang kl. 11. Bandet Babulja indtager bydelens nye scene med en omgang anderledes børnemusik med masser af collage_Kreditering_kulturhuset_pilegården (1)kant, og demonstrerer at scenen er perfekt til koncerter for børn. Med et miks af swing, django og balkan har Babulja udviklet deres helt eget univers, som både kan få børnene op at stå og forældrene til at feste med.  

Kl. 12.30: Kira Martini & Mads Søndergaard
Kl. 12.30 går sangerinden Kira Martini på scenen sammen med Mads Søndergaard på harmonika. Kira Martini fik i løbet af 2013 sit gennembrud med udgivelsen Martini´s, hvor hun på charmerende vis bevægede sig rundt både i det brasilianske og i gamle pop- og jazztravere, samt smukke ballader. Koncerten er gratis og arrangeret af den lokale forening Jazzpetanque. Det er frivillige fra samme forening, som har ydet et kæmpe stykke arbejde i forbindelse med etableringen af den nye udendørs scene. 

Kl. 11-14.30: Festlig genbrugsdag
Brønshøj-Husum Lokaludvalg inviterer til et brag af en genbrugsdag med masser af aktiviteter for både børn og voksne. På byttemarkedet har du mulighed for at komme af med tøj og ting, som du ikke længere bruger og finde noget nyt. Mottoet er: Giv hvad du har – ta’ hvad du kan bruge. Alt bliver vejet af en gruppe frivillige fra cph-volunteers, for at kunne dokumentere, hvor meget der er i løbet af dagen bliver byttet.

I reparationsværkstedet kan du få hjælp med at få fikset ting, sager og cykler, der er gået i stykker. Har du f.eks. en lampe, der ikke vil lyse eller en cykel, der ikke vil skifte gear, så vil et hold fingernemme folk stå parat til at hjælpe dig. 

Genbrugsdagen vil også rumme et forandringsværksted, hvor du kan få inspiration og hjælp til at lave en par bukser om til en taske, eller på anden måde give ny form og liv til tekstiler, som du har med eller finder på byttemarkedet. I collageværkstedet vil du kunne lave de flotteste collager af et hav af genbrugsmaterialer med limpistol.

For børnene er der mulighed for at lave en skrotrobot med bevægelige dele. ”Byggedelene er en masse skrot, der er samlet gennem tiderne, men har du også legetøj, dåser, emballage, eller andet, som det kunne bruges til at bygge skrotrobotter med – så tag det endelig med”, understreger Miljømedarbejder i Brønshøj-Husum Lokaludvalg Jens Christian Elle. Genbrugsdagen er støttet af Brønshøj-husum lokaludvalg 

Brønshøj Copenhagen Jazz Club 25 år
Kl. 15 bliver scenestafetten givet videre til en lokal jazzjubilar, som kan fejre sit 25 års jubilæum som en af bydelens mest aktive koncertarrangører. Jubilæet bliver markeret med to koncerter med swingende glad og medrivende jazzmusik. Kl. 15-17.30 kan du høre kvintetten Henning Munk og Plumperne, som tager publikum med på en odysse gennem et århundredes standards, blues og ballader med afstikkere ud i evergreens og filmverdenens musik.  

 Kl. 18-20.30 fortsætter Swing Cats festlighederne med endnu en dosis glad, energisk, humoristisk og swingende dansemusik, som rummer alt lige fra New Orleans-jazz til rock’n’roll. Det vil sige swing, boogie woogie, jump og blues, samt 50’er- og 60’er-numre. Brønshøj Copenhagen Jazz Clubs jubilæum er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og entrebilletten til en jubilæumspris på 25 kr. giver adgang til begge koncerter. 

Program kl. 11-14.30:

Kl. 11.00:  Babulja
Kl. 11.00-14.30:  Genbrugsworkshops
Kl. 12.30:  Kira Martini & Mads Søndergaard

Fri entre! 

__________________________________________

Brønshøj Copenhagen Jazz Clubs 25 års jubilæum. 

Program:
Kl. 15-17.30:  Henning Munk og Plumperne
Kl. 18-20.30:  Swing Cats

Jubilæumspris: 25 kr. for adgang til begge koncerter.