Ny koncert i Vandtårnet i slutningen af måneden

 

Torsdag den 27. februar kan man opleve Cæciliekoret give tre koncerter i Brønshøj Vandtårn, bydelens markante vartegn .
 

Denne aften tilbyder Cæciliekoret en usædvanlig og spændende korkoncert med afprøvning af Brønshøj Vandtårns (kun 300m fra Kulturhuset Pilegården) unikke akustik og arkitektur ved koncerter; kl. 19.15, kl. 20.15 og kl. 21.15.

Alle koncerter er af ca. 20 minutters varighed, og af hensyn til myndighedernes brandkrav er der kun plads til  50 mennesker i vandtårnet ad gangen. Det er en koncert, der stiller store krav til koncentrationen for både sangere og publikum på grund af den store efterklang i tårnet, den er derfor målrettet et voksent publikum.

Kulturhuset Pilegården stiller lokaler til rådighed for kor og publikum før koncerterne, og der vil være mulighed for at købe noget varmt at drikke i Pilegårdens Café Glad.

Indholdet for koncerten bliver uddrag af ”Solfeggio” ved Arvo Pärt, og herudover arbejdes der på at eksperimentere med rummets klang og publikumsinddragelse, hvis alt går vel.

Der er gratis entré, men et begrænset antal billetter, som nok skal bestilles i god tid. Arrangementet er et samarbejde mellem Cæciliekoret, Kulturhuset Pilegården og KE Vand A/S.