Sidste nytårskoncert i Kapernaumskirken torsdag

Organist Lasse Ewerlöf, Kastelskirken, som torsdag den 18. januar kl. 17 spiller nytårskoncert i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45

Torsdag den 18. januar kl. 17 spiller organist Lasse Ewerlöf, Kastelskirken, den sidste nytårskoncert af tre i Kapernaumskirken, Frederikssundsvej 45. Koncerten varer 45 minutter og der er gratis adgang.

Han præsenterer en række spændende værker af flere af barokkens store mestre – tidlige og sene – som f.eks. Buxtehude, J.S. Bach, Radeck, Schildt og Zipoli. Festlige stykker, som passer til lejligheden, hvor glæde og forventning til det nye år stadig er ”i spil”.

Lasse Ewerlöf, der også er cembalist, blev ansat i Kastelskirken i 1989, og med det som udgangspunkt, har han virket både som orgelsolist og kammermusiker i Danmark, Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Italien m.m.

Dertil har han været tilknyttet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium som orgellærer lige siden 1980, hvilket mange orgelstuderende, deriblandt Kapernaumskirkens egen organist, har nydt godt af

Efter koncerten inviterer kirken på en forfriskning