Oliver fra Lyngby ny spiller i Brønshøj

Oliver-Fredsted_fullarticle

Nu går det hurtigt hos BB. Her godt en uge før turneringsstarten er endnu en ny spændende spiller trukket i de sort/gule farver.

Brønshøj Boldklub har skrevet kontrakt med den 20-årige back Oliver Fredsted, der får 2 år hos hvepsene.

– Oliver er en virkelig dygtig venstre back, som arbejder stenhårdt. Han er sikker i defensiven og er en spiller med stor vilje og ærgerrighed. Så jeg er godt tilfreds med, at det er lykkes at lave en 2-årig kontrakt, da det giver os bedre forudsætninger for at arbejde langsigtet, siger sportschef Thomas Ibsen.

Oliver Fredsted har fået trøje nummer 2 i Brønshøj.

– Jeg er vildt glad for, at Oliver er landet hos os. Du finder ikke en meget bedre venstre back i NordicBet ligaen, som jeg ser det. Oliver er en ung fyr, men han har vist sit høje niveau for Lyngby sidste sæson, og nu kommer han til at lægge på det niveau i Brønshøj, indskyder træner Carit Falch.

Oliver Fredsted kommer fra Lyngby Boldklub, hvor han sidste år spillede for dem i NordicBet Ligaen. Tidligere har han spillet ungdomsfodbold i BK Skjold og B93.

– Han er en ung seriøs fyr, som giver hele vores miljø et plus, da han både har niveau og talent, og han passer perfekt ind i vores spillestil. Selvom Oliver har sin styrke i forsvarsspillet, så kan han også deltage i spilopbygningen og angrebsspillet. Han er helt sikkert en spiller vi vil få stor glæde af, fastslår Brønshøjs træner Carit Falch.