På lørdag er der jazz i Pilegården

Det jyske orkester P.S. Swingband som primært spiller swingmusik er på plakaten

 
 
Brønshøj Copenhagen Jazz Club inviterer til hyggelig lørdagsjazz i Pilegården
 

P.S.Swingband spiller primært swingmusik, og inspirationen har det jyske band især søgt i 30’ernes måde at spille swingmusik på. PS Swingband har blandt flere kilder hentet inspiration fra, den i Danmark nok så kendte jazzviolinist Svend Asmussen og den legendariske gruppe Quintette of the Hot Club de France.

Bandet lægger stor vægt på tæthed, spilleglæde og overraskelser, men er hele vejen igennem loyale overfor den originale spillestil. Melodi og sang har en fremtrædende plads i numrene i respekt for de komponister og forfattere der har skrevet dem. Men formen på numrene, sounden og tempi fastsætter og fremføres i helt i deres egen humørfuldte stil. Orkesteret består af garvede jazzmusikere fra Silkeborg og Aalborg, hvoraf Per Sørensen, Torben Nickelsen og Esben Kjær har spillet sammen siden 1992. Kim Mouritzen kom til i 1997.

Brønshøj Copenhagen Jazz Club som står for aftenens koncert har i udvælgelse af sæsonen lagt fokus på den traditionelle New Orleans jazz, men også Swing, Jump og Jive får plads på scenen.