Onsdag aften kan man lære at bage økologisk brød i verdensklasse

                          bage                                            

                      Nu kan man lære at bage suveræne saftige brød, der smager vanedannende !

På fire timer – onsdag den 15. april kl. 17-21 – vises hemmelighederne bag Energicenter Voldparkens bagefilosofi – kendt fra det økologiske folkekøkken. Man lærer at bage forrygende hvedebrød med de fire grundpiller: surdej, økologisk mel ,vand og salt. Med fingrene i dejen lærer man teknikkerne bag den rette æltning, forholdet mellem mel og vand. Man får styr på langstidshævning, brugen af surdej og at bage ved den rigtige temperatur. Der arbejdes med forskellige meltyper og formalingsgrader og man viser deltagerne, hvordan man bruger dem i bagningen.

– På kurset afmystificerer vi surdejens væsen, og du lærer hvordan man vedligeholder, passer og plejer den, og så får du din egen surdej med hjem, fortæller underviser Martin Pihl, køkkenleder på ECV. – Du får indsigt i, og forståelse for hvad der foregår i bagningens forskellige processer og hvad der skal til for at bage fantastisk brød derhjemme.

Kurset sluttes af med vi spiser den lækre mad. Vi serverer lidt lækkert charcuteri, ost og et glas vin til det friskbagte brød og boller vi bager undervejs. Man får opskrifter, surdej og dej til morgenbrød med hjem. På kurset arbejder vi udelukkende med økologiske råvarer, slutter køkkenlederen.

Tilmelding nedenfor – Pris 650 kr. inkl. moms.

Kurset foregår i Energicenter Voldparkens nye undervisningskøkken, 2.sal. Kobbelvænget 65, 2700 Brønshøj. Underviser: Martin Pihl, Køkkenleder på ECV, Tlf. 31215015/ 31215013