På søndag er der igen dansk-svensk kulturfestival i Pilegården

baggrund_lille På søndag den 13. september kl. 11 bliver Kulturhuset Pilegårdens hyggelige belejret af danske og svenske spillemænd og musikere som hylder folkemusikken.

Publikum kan glæde sig til spillemandstræf og gode koncerter både med den traditionelle og mere opdaterede folkemusik. Klokken 11 begynder spillemandstræffet. Her kan man blandt andet opleve de svenske spillemænd, Dragspels-Rulles-Orkestret.

Lennart Rudolfsson eller Dragspels Rulle, som han bliver kaldt hjemme i Unnaryd, er kapelmester for et spillemandsorkester. Foruden Rulle, der spiller harmonika, består dette unikke orkester af seks, måske syv, andre dejlige musikere med masser af harmonika og andre skønne instrumenter. Musikken er en blanding af ny og gammel svensk folkemusik, lige fra gammel Dalermusik til Evert Taube og Tore Skogman blandet med lidt evergreens. Livsglæde og godt humør er varemærket for Dragspels Rulle og hans venner – og musikken er svær at sidde stille til. Er man selv spillemand eller folkedanser, kan man kigge forbi og give et nummer!

Kl. 12.30 serverer Café Pilen et lækkert tag-selv-bord. Madbilletter købes på forhånd på Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk.