På tirsdag åbner BioGIRAFFEN for de allermindste i Pilegården

BioGIRAFFEN_silhuette_TEKST.jpg

Ind til nu har kun de voksne haft mulighed for at få filmoplevelser i Pilegården, men på tirsdag er det børnenes tur, idet der er premiere på den nye biografklub “BioGIRAFFEN”, som er for de allermindste.  

Konceptet er ganske enkelt, at der den første tirsdag hver måned bliver vist en serie udvalgte små film for de mindste børn i alderen 1-3 år. Der er to forestillinger: Den første kl. 9.00 og den næste kl. 10.00. Hver forestilling varer ca. 30 minutter.

Biografklubben bliver skudt i gang i tæt samarbejde med Gitte Toftager fra Vuggeriet. Målgruppen er især lokalområdets dagplejer og vuggestuer, som får sig en god udflugtsmulighed i Pilegården, men alle er velkomne. Det eneste man skal gøre for at holde sig opdateret er at tilmelde sig BioGIRAFFENS nyhedsbrev på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside www.pilegaarden.kk.dk. Den enkelte forestilling tilmelder man sig også på kulturhusets hjemmeside.

– Vi vil meget gerne give de mindste børn nogle gode oplevelser. Og det at komme i biografen er jo stort og spændende, siger Gitte Toftager til Brønshøj netavis.

itte

– Men det kan også være ganske overvældende at opleve for et lille barn. Der er mange mennesker, der er typisk en del uro og høje lyde. Det er et mørkt rum, man skal sidde stille. Der er virkelig meget at forholde sig til.

BioGIRAFFEN bliver en klub, hvor hver forestilling er tilpasset lige præcis de 1-3 årige. Der er ikke andet i lokalet, som kan friste eller forstyrre, og der er mulighed for at trække sig ud i kulturhusets café, hvis det bliver for overvældende for et barn.

– Vi gør meget ud af at børnene skal få en rigtig biografoplevelse med billetter, konduktør og det hele. De første forestillinger tirsdag den 1. april og tirsdag den 6. maj bliver en prøveballon, men vi har allerede indtryk af, at der er en masse søde børn, der nok skal blive glade for det. siger daglig leder i Kulturhuset Pilegården, Mette Bøgelund.

27. marts 2014