I dag skrives historie i Husum Boldklub når det nye klubhus indvies

Alle er velkommen til at komme og opleve indvielsen af det nye, lækre klubhus i Husumparken lige nu. Begivenheden betegnes som årets festdag i bydelen og fejres med brask og bram. Netavisen bringer her programmet for dagen og den mere officielle invitation. Alle sejl er sat til, og man er ikke i tvivl om, at det bliver en af klubbens største dage nogensinde.

Starten bliver mere formel med en masse taler. Fra klokken 12 og et par timer frem bliver det den mere højtidelige afdeling, som det sig hører og bør. En masse prominente personer vil være til stede, såsom arkitekten, entreprenøren, fondene, Københavns Kommune, byggerådgiver, borgmestre, folkevalgte politikere, DBU, samarbejdspartnere og naturligvis Husums bestyrelse og klubbens medlemmer.

Det store øjeblik hvor snoren klippes over er lagt i hænderne på overborgmester Frank Jensen og Husum Boldklubs formand Johnny Nielsen.

Alt det sker på klubbens officielle adresse, Nordrupvej 6.

Der vil hele dagen være åbent for alle – medlemmer – naboer – interessenter m.fl., og kan man ikke lige være der kl. 12, så dukker man bare op senere og får en rundvisning i de nye, lækre faciliteter. Man har også sørget for lidt godt til ganen.

Husum Boldklub håber at se så mange som muligt til denne historiske dag, som bliver den største i klubbens 97 års levetid !