Pejsegaarden

I lørdags fejrede Pejsegaarden afslutningen af endnu en forrygende dansesæson med et storslået afdansningsbal. Det hele startede med en imponerende og festlig indmarch af alle Pejsegaardens dansere til Copenhagen Caledonia Pipe band med trommer og sækkepiber.

 

200 glade dansere var samlet og viste i løbet af dagen resultatet af sæsonens dansetimer for de 800 fremmødte publikummer i Herlev hallen.

 

På dansegulvet var der shows og opvisninger af børn, unge og voksne i alle aldre. Fra de helt mindste 2 årige, over hip hop, showdance, moderne dans til de voksne pardansere, tap (step) dance og motionsdanserne fra De Dansende Divaer og Girls & Gays holdene på Pejsegaarden.

Et af årets store nyheder var tap (step) dans for voksne og næste sæson kan man også gå til tap dance på Pejsegaarden både mandag og onsdag aften. En anden nyhed hos Pejsegaarden næste sæson er moderne dans for aldersgruppen 11 – 16 år. Moderne dans er en meget alsidig dansetime. Der bruges elementer fra Hip Hop, Showdance, Jazz, Funk, Acro, Moderne og Ballet.

Afdansningsballet sluttede med et afterparty med underholdene optræden af Diskofil og gulvet i Herlev hallen var tætpakket af glade dansende medlemmer helt til midnat.

 

Ronnie Handskemager ledte slagets gang og siger ”Det er en fornøjelse at så mange nyder at danse på Pejsegaarden og ligesom sidste år er jeg imponeret over den store opbakning der er fra familier og venner til alle vores dansere. Siden Nikolai og jeg overtog Pejsegaarden for 2½ år siden er det strømmet til med nye dansere i alle aldre.

 

Vi er stolte over resultatet og glæder os til at byde op til dans igen fra næste sæson som starter fra den 10. september, allerede nu strømmer tilmeldingerne ind og jeg ser frem til at overgå dette års afdansningsbal næste år”

 

Du kan tilmelde dig danseholdene hos Pejsegaarden dans på www.pejsegaardendans.dk – her kan du også læse om alle de forskellige hold og undervisere.

 

 

Fotograf: Kenneth Rasmussen