Personlige fejl har været dyre for Fix

fix1

Fra en af årets store præstationer i Gadelandet, da Fix bankede Union fra KS med hele 5-1 i pokalen.

– alligevel er placeringen som næstsidst lidt misvisende

FODBOLD: Det har været et meget trist efterår for Boldklubben Fix. Bare 7 point i 13 kampe er status – og det har bragt klubben på en meget tung nedrykningsplads i Serie 1.

Man siger, at tabeller aldrig lyver, men i dette tilfælde kan der godt pilles lidt ved placeringen. For gennem det meste af efteråret har Fix spillet mange forholdsvis lige og jævnbyrdige kampe, hvor sejren lige så godt kunne være tippet over på egen side. Problemet har bare været, at der på holdet er lavet et utal af personlige fejl, som desværre kostede ved kasse 1.

Sæsonens sidste kamp i lørdags endte tilmed med det største nederlag i efteråret. CSC vandt 4-1 efter 2-0 ved pausen. – Ellers har vi kun tabt med et enkelt eller par mål, fortæller assistenttræner Lars Halkier til 2700-netavisen. – Men her var der ikke så meget at komme efter. På den regnvåde bane var det svært for begge hold at spille fodbold, måske ekstra for vore spillere, eftersom kun én enkelt spillede med lange knopper ! Ved stillingen 0-4 fik Andreas Eliasen reduceret på et flot mål – og så må vi bare konstatere, at vi ligger ret isoleret i bunden.

Nye øjne

– Personligt tror jeg på spillerne, og at vi klarer den til foråret, fortsætter Lars Halkier. – Nu får vi jo også et nyt trænerteam, og nye øjne kan måske også være med til at give mere gejst på holdet. Selvtilliden er naturligvis noget af det, der skal bygges op. Kan vi så samtidig opleve noget mere medgang, så skal det nok gå, slutter assistenttræneren.

Fix regner meget snart med at kunne præsentere de nye navne i trænerteamet.