Pokaloverraskelser hos Brønshøjs ungdom

Det har været en fantastisk god uge for Brønshøj Boldklubs to drengehold U19 og U17, som begge har spillet sig videre i deres pokalturneringer, og det er sket mod hold på et højere niveau.

Mandag den 1. november tog U19-holdet imod Hvidovre fra U19-division – to rækker over Brønshøj Boldklub. U19 fik bragt sig foran 2-0, men inden slutfløjtet havde Hvidovre fået udlignet til 2-2. Bl.a. på et straffespark, der aldrig skulle være dømt.

Men retfærdigheden sejrede, da Brønshøj vandt 3-2 i straffesparkskonkurrencen. Dermed er U19 videre til 5. runde, som spilles i foråret.

Men de gode nyheder stopper ikke der. Onsdag den 3. november var det U17-holdets tur til at møde et divisionshold – denne gang HIK. Hellerupholdet ligger tre rækker over Brønshøj. Men hvepsene kom foran både 1-0 og 2-1, og så sluttede den ordinære spilletid 2-2.

Så også her skulle vinderen findes på straffespark. Hele 16 spark skulle der til, før Brønshøjs U17-hold trak sig sejrrigt ud af opgøret ved at vinde 6-5. Dette skete bl.a. pga. stærkt målmandsarbejde af Emirhan Oruc, som snuppede tre straffespark.

Dermed er U17-holdet også klar til forårets 5. runde i pokalen.

I 5. runde indtræder Liga-holdene, så der vil de to hold kunne trække modstandere som FC København, Brøndby, Lyngby og FC Nordsjælland.

Men ligegyldigt hvad, så er det stærkt gået af spillerne, trænere og ledere.

Gå ind og se U17-holdets straffesparkskonkurrence her: https://www.youtube.com/watch?v=hZGsfD7g9-M&ab_channel=Br%C3%B8nsh%C3%B8jBoldklub