Raske Husum drenge løb 25.433 ind til Familier Med Kræftramte Børn

Husum Boldklubs U13 drenge gennemførte søndag den 26. oktober sponsorløbet BeneFITday i samarbejde med hjælpeorganisationen Familier Med Kræftramte Børn (FMKB).

_MG_2193

Her ses de raske drenge – som løb et flot beløb ind til det gode formål

BeneFITday er en indsamlingsform, hvor både breddeidrætten og den gode sag bliver vindere. Konceptet er enkelt: Der løbes flest mulige runder á 30 min. på en halv 11-mandsbane (250 m). Hver løber har i forvejen fundet sponsorer, som ønsker at støtte løberen med et beløb pr. runde der løbes. Det indsamlede beløb fordeles med 70% til FMKB og 30% til løberens hold/klub.  Se mere: http://www.fmkb.dk

– Husum Boldklub synes det er et fantastisk godt koncept, og har derfor som et forsøgprojekt fået engageret 10 af vores U13 drenge, fortæller klubbens ungdomsformand Tony Christensen til 2700-netavisen. –  Drengene har gennemført mellem 22 og 27 runder á 250 m på 30 min. og har løbet i alt 25.433 kr. ind med hjælp fra både private sponsorer og lokale erhversdrivende.

Efter løbet kunne de 10 drenge fortjent nyde kagemand & sodavand, som var sponsoreret af Binau 4x 60 låse & Sikring.

Det er Husum Boldklubs håb, at denne indsamlingsform kan blive et årligt tilbagevendende indslag i klubben, og at mange sponsorer vil støtte den gode sag.

_MG_2255 

Boldklubben vil gerne takke alle de mange private sponsorer og særligt de virksomheder som har støttet vores indsamling:

 

Husum Specialoptik 
Sportigan Brønshøj
Garant Brønshøj 
E.L. Rengøring & Vinduespolering ApS  
Dyreklinikken Skovlunde-Herlev  
Binau 4×60 Låse & Sikring 
Pub Lord Nielsson  
Chokoladetærten  
Express Pizza