Så er det nye klubhus hos Fix officielt indviet

I sidste uge havde Boldklubben FIX i samarbejde med Københavns kommune, Kultur & Fritidsforvaltning, officiel indvielse af det nye flotte klubhus på Brønshøj Kirkevej 52/Pilesvinget 1.
Mange medlemmer, samarbejdspartnere og lokale interesserede havde fundet vej til begivenheden, som blev fejret i god stemning og dejligt vejr.

Fixa

Det var både hyggeligt og lidt provinsielt, for hele boldklubbens anlæg på hjørnet af Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej kunne såmænd lige så godt ligge ude på landet.

Indvielsen bød bl.a. på besøg fra Københavns Kultur- og ungdomsborgmester Carl Christian Ebbesen, som stod for den officielle indvielse af klubbens nye flotte lokaler.

Efter velkomsttale fra klubbens formand Sune Blom, hvor han rettede en stor tak til de mange mennesker, som har gjort projektet muligt, blev ordet givet videre til Kultur & Fritidsborgmesteren.

Fixc

Kultur- og ungdomsborgmesteren nåede naturligvis at smage på en lækker grillpølse, før turen gik videre til næste opgave.

Carl Christian Ebbesen ønskede naturligvis først og fremmest tillykke med de nye flotte faciliteter og benyttede samtidig lejligheden til at hylde foreningslivet og de mange frivillige i Boldklubben FIX. – Jeres indsats fortjener et godt sted, at klæde om, at mødes med klubkameraterne, at vaske fodboldstøvler, eller måske ærgre sig over et nederlag og en dum dommer, sagde borgmesteren blandt andet i sin tale. Og så kunne man ellers gå rundt og se på de nye lækre faciliteter, før klubben bød på grillpølser og lidt koldt at drikke. Det var en god eftermiddag for den lille store klub med de mange medlemmer.