Så er afstemningen om 2700-sportsprisen 2014 slut - og hvem mon har vundet ?

4479

AFSTEMNING: Da rådhusklokken slog sit første slag nytårsaften ved midnatstid, sluttede afstemningen om 2700-sportsprisen 2014. Og indledningsvis siger vi tusind tak for den store interesse, man har lagt for dagen. Der er virkelig kommet mange stemmer både direkte til netavisen men også på netavisens facebookside. Det var faktisk ligesom om alle satte den sidste slutspurt ind og fik afgivet de sidste stemmer på deres favorit. Nu er det så os på netavisen, der stille og roligt tæller op de nærmeste dage. Først onsdag den 7. januar løftes sløret for vinderen.

Vi takker endnu engang alle læsere, der har brugt tid på at stemme. Det er jo trods alt første gang for 2700-netavisens vedkommende, at vi kaster os ud i en større afstemning, men vi kan allerede nu love, at det ikke bliver den sidste. Nu ser vi frem til at hylde og hædre den første vinder nogensinde af 2700-sportsprisen.

Og så lige til sidst – godt nytår til alle fodboldelskere. Vi krydser fingre for at Husum kommer i Københavnsserien, at Nicklas Dannevang og hans holdkammerater i Brønshøj bliver i 1. division samt at Boldklubben Fix vender tilbage til Serie 1. Svaret på alle de spørgsmål har vi inden sommerferien.

Good luck til alle !!