Silkeborg - Brønshøj kan ses søndag på TV3 Sport1 direkte

brøønshøj

Der er lagt op til en vaskeægte hyggelig eftermiddag – (især hvis vejret bliver halv dårligt) – når den vigtige kamp i NordicBet Ligaen mellem Silkeborg – Brønshøj spilles på søndag.

TV3 Sport1 sender kampen direkte fra kl. 15.45. Lidt bemærkelsesværdigt eftersom man også sendte tilsvarende kamp i efteråret. Men alligevel ikke helt uventet, for de to klubber er startet flot med to sejre og clean sheet i begge ender.

Sidst vandt Silkeborg med 4-1, men de mødte på det tidspunkt et så godt som nyt BB-mandskab, og det var i den periode, de sort/gule tabte fire kampe på stribe. Den tid er heldigvis ovre nu, så der kommer utvivlsomt mere knald på. Hjemmeholdet virker meget stærke og stabile, og her på netavisen er de da pludselig blevet en af vores favoritter til at rykke op. Især fordi de omkring liggende bestemt ikke spiller overbevisende lige nu. Men BB stiller ikke op for sjov. Spillerne har fået selvtillid og vil gøre alt for at revanchere sig.

2014-03-29 17.14.47

 Det ser meget ud til, at træner Jesper Sørensen, (som engang nåede at spille fem-seks kampe for BB), har fået sat styr på tropperne i Silkeborg. Og ikke helt uventet mødte 2700-netavisen ham i lørdags på Tingbjerg Ground, hvor han sammen med Steen Thycosen stod “på den billige langside” (eller skal vi kalde den “solsiden”) – og gjorde sine notater. Ingen tvivl om at han tog tilbage til det jyske med en god portion respekt for Brønshøjs mandskab.

Trods en god start for begge hold er Silkeborg storfavorit, når vi kigger på de forskellige odds, men som Bo Henriksen siger, så kan BB slå samtlige hold i rækken på en god dag. Og hvad er det så hvepse-supporterne replicerer: – Bo Henriksen har altid ret !

Apropos hvepse-supporterne så er det igen yderst prisværdigt, at en hård kerne af dem tager hele turen til Silkeborg Stadion for at heppe og støtte deres hold “live”. Stor respekt for det – og god tur til det jyske !

3. april 2014