Skammens Vogn kan opleves i Pilegården

De kalder selv deres nyeste album Sukaley for en selvhjælpsbog, som man kan danse til. Fredag den 14. september kl. 20. kan man høre et af landets mest originale og velspillende orkestre i Kulturhuset Pilegården.

            Skammens Vogn

Skammens Vogn stikker i den grad ud i det danske musiklandskab. Hører man blandt dem, som synes at ”alternativ” er en slidt genrebetegnelse, så vil man måske alligevel overveje at tage det i sin mund, hvis snakken falder på Skammens Vogn. Musikken beskrives bedst, som et mix af genrer med Zeuthens poetiske, skæve tekster og tilbagelænede vokal i centrum. Når bandet folder sine fusioner af pop og rock, funk og 80’er-trommemaskiner ud live i Pilegården optræder de seks mand høj.

Skammens Vogn består af de tre barndomsvenner Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og Jakob Millung. De to sidstnævnte er kendt som nogle af de dygtigste instrumentalister på den danske alternative musikscene. Bandet har eksisteret siden 2005, hvor de to musikere Millung og Hoiness bad deres ven, forfatter og filosof Nikolaj Zeuthen om at skrive nogle sangtekster. Det blev startskuddet til Skammens Vogn.