Skidt start for Freja

fil

 

Bøllebank i de fem første kampe

HÅNDBOLD: Freja har oplevet ikke så lidt af en rædsel start på dette års sæson i damernes 2. division. Hele fem nederlag i lige så mange kampe, er det blevet til, og følgen der af er så en foreløbig sidsteplads i rækken og en score på 80-150.

Det startede med et nederlag ude mod HUK håndbold på 20-15. Efterfølgende blev det så til en gevaldig øretæve på 39-20 – også ude mod Ajax København 2. Man håbede så på de første point i første hjemmekamp i Bellahøj Hallen mod FIF2, men heller ikke der lykkedes det at vende skuden. Frederiksberg holdet vandt så overbevisende som 27-16. Så fulgte en svær udekamp mod Rødovre HK, og med endnu et knusende nederlag, 37-13. Seneste kamp var hjemme mod HØJ, og den sluttede med femte nedtur i træk – 27-16 !

Hvis man skal lede efter en forklaring på den hårde start, kan det måske være, at Freja ganske enkelt har lagt ud mod de pt. bedst placerede hold i rækken.

På lørdag skal de lokale håndboldpiger en tur til Holte Hallerne, hvor Birkerød venter. Det burde være en mere jævnbyrdig modstander, eftersom hjemmeholdet har tabt fire ud af seks kampe.