Suzuki Bellahøj vandt efterårets tipskonkurrence i netavisen

Se bare – vi kan også grine – især hvis fotografen fortæller en rigtig sjofert, og det gjorde han så … Læg for øvrigt mærke til blusen – det er faktisk Thomas Ibsens og var den eneste, vinderen kunne passe…

Da dommeren fløjtede Brønshøjs sidste divisionskamp af i efteråret, ja så var vinderen at netavisens store tips konkurrence fundet. Og det blev Henrik Jacobsen, Suzuki Bellahøj, som endte alene på førstepladsen.

Jeg plejer aldrig at vinde noget som helst, så det er da virkelig en overraskelse, udbrød tipsvinderen, da Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen og netavisens redaktør mødte op i bilforretningen på Frederikssundsvej. Så de store smil var på, og naturligvis gik snakken straks ind på BB’s muligheder i foråret. – Det ligger mig meget på sinde, fortsatte Henrik Jacobsen. – Bliver de nuværende spillere, kommer der nye, og hvordan er optimismen efter de to sidste ganske udemærkede kampe i år ?

Thomas Ibsen fik travlt med at besvare spørgsmålene, så vidt det nu var muligt, og så kunne tipsvinderen ellers glæde sig over den meget flotte gavekurv fra Mulles Thehus. – Ja som vinder er jeg selvfølgelig indstillet på at forsvare min titel til foråret. Men jeg havde nu deltaget alligevel. Jeg er meget glad for at støtte BB, som dog ikke er den eneste klub, jeg støtter og følger med stor interesse. Gennem mange år har jeg også bakket GVI op – jeg bor jo selv privat i Gentofte, og de ligger faktisk nr. 1, når turneringen starter igen til foråret.

Henrik Jacobsen er selv glad for at spille fodbold, og gør det minimum en gang om ugen. – Det er godt for formen, og især “to mod to” i Grøndal MultiCenters glasbur er jeg helt vild med. Der bliver gået til den, og det er virkelig intensiv træning. Efter sådan en omgang har man det bare fantastisk godt, selvom ømheden tit følger med.

Slutstillingen i tipskonkurrencen:

1/  Suzuki  Bellahøj                      30 point

2/  Berggreen VVS                       24 point

3/  Lokal Bolig                              21 point

4/  Romas                                     18 point

     Garant                                      18 point

     Den lille gode Slagter             18 point

5/  FA.MOTO-SPORT                   15 point

     Danske Bank                           15 point

     HF-C Efterslægten                  15 point

     Sistan Shipping                       15 point

6/  Brønshøj Stenhuggeri            12 point

     Lån & Spar                               12 point

Brønshøj Boldklub og 2700-netavisen retter en kæmpe tak til de deltagende lokale deltagere på tipskuponen. I 2017 har de tippet omkring 36.000 kroner ind til divisionsholdet, og det samme ser vi frem til, når nedrykningsspillet går i gang til foråret.