AB sendte Brønshøj ned på sidstepladsen

Slaget om mosen blev igen vundet af AB. Fredagskampen i Gladsaxe Idrætspark sluttede med hele 3-0 til hjemmeholdet, som dermed sendte BB ned på en sidsteplads i 2. division. Det lykkedes nemlig samtidigt for Hillerød at hente point mod det suveræne tophold Hvidovre i en kamp, der sluttede 3-3.

Dermed står den klare kendsgerning ikke til at ændre. For første gang ender de sortgule i nedrykningsspillet til foråret, og man må ærlíg talt få bange anelser med det, BB har at byde på. Der er ikke meget spræl i holdet, som virker både mod- og tandløse.

Kampen i Gladsaxe blev stort set afgjort efter bare 4 minutter, da Rasmus Nielsen bragte hjemmeholdet foran 1-0. Den stilling holdt til godt et kvarter efter pausen, hvor Stefan Nygaard øgede til 2-0. I kampens sidste minut slog Jacob Lerche sidste søm i kisten til 3-0. Så trods en festlig march på vej til kampen, blev hjemturen tilbage til Tingbjerg lang og trist.

Man må automatisk få betænkelige miner, når man tænker på, at BB om bare to år kan fejre 100 års fødselsdag. Det skulle jo helst fortsat være som divisionshold !